Business Companii

Martin Schulz este noul CEO al Mercedes-Benz România1 min

27/05/2019 1 min read

Martin Schulz este noul CEO al Mercedes-Benz România1 min

Reading Time: 1 minut

Martin Schulz, în prezent Head of Product & Marketing în cadrul Mercedes-Benz Korea, va prelua funcția de CEO al Mercedes-Benz România de la Philipp Hagenburger, începând cu 1 iunie 2019.

Martin Schulz (45 de ani) s-a alăturat echipei Mercedes-Benz în urmă cu 20 de ani, iar parcursul său profesional a inclus atribuții în mai multe țări. În ultimii ani, a fost responsabil de activitățile de Sales & Marketing din Vietnam și Thailanda şi, din 2016, a ocupat funcția de Head of Product & Marketing, Mercedes-Benz Korea.

Philipp Hagenburger (54 de ani) a condus Mercedes-Benz România timp de trei ani, iar de la 1 mai 2019 face parte din echipa Daimler South East Asia Pte. Ltd, în calitate de CEO. El și-a început cariera în rețeaua de retail a Daimler în 1999, traseul profesional al lui Philipp Hagenburger include funcții precum: Head of Customer Services în Augsburg (Germania, 2004) și România (2009), CEO și Președinte al Mercedes-Benz Egipt (2012-2016), apoi CEO și Președinte al Mercedes-Benz România, de la începutul lui 2016. 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site utilizează fisiere cookie. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea acestui tip de fisiere. Mai multe informatii pot fi consultate prin accesarea POLITICI DE CONFIDENȚIALITATE