Companii Stiri

Velux România, creștere de 11% a afacerilor

26 apr. 2017 2 min

Velux România, creștere de 11% a afacerilor

Reading Time: 2 minute

Afacerile Velux România au crescut anul trecut cu 11%, cifra de afaceri ajungând la 5 milioane de euro, a declarat Noemi Ritea, directorul general al companiei.

“Anul acesta ne așteptăm la o creștere de cel puțin 10% a cifrei de afaceri. Se simte în piața efervescența din imobiliare. Sunt mai multe proiecte pe zona de renovare, mai ales renovare eficientă energetic (…) O tendință este creșterea cererii de produse de calitate. Dacă înainte de 2009 se cereau produse standard, acum se cer cele din gama standard plus”, a declarat Noemi Ritea, directorul general al Velux România, în conferința de presă în care compania a aniversat 20 de ani pe piața din România.

Reprezentanții Velux au anunțat lansarea unei noi game de ferestre de mansardă eficiente energetic, cu geam termoizolant alcătuit din 3 foi de sticlă, la un preț extrem de atractiv. Scopul este de a reduce consumul de energie și de a ajuta fiecare proprietar să aibă o locuință călduroasă pe perioada iernii.

O astfel de mișcare reprezintă răspunsul Grupului la așteptările tot mai mari ale clienților în ceea ce privește eficiența energetică și la reglementările europene care introduc cerințe mai stricte pentru ferestre, începând cu 2021. Noua ofertă Velux va schimba piața ferestrelor de mansardă din România în favoarea clienților care caută soluții mai eficiente din punct de vedere energetic, au arătat reprezentanții companiei.

„Înainte, doar câțiva investitori își puteau permite ferestrele de mansardă cu geam termoizolant alcătuit din trei foi de sticlă. Am decis să schimbăm această situație pentru ca soluțiile de înaltă calitate să fie disponibile tuturor. Suntem mândri că putem oferi clienților noștri ferestre de mansardă cu parametri excelenți, care oferă un confort deosebit pentru utilizatori și au prețuri accesibile”, a subliniat Noemi Ritea.

Velux este prima companie din industrie care oferă fereastra de mansardă cu geam termoizolant alcătuit din trei foi de sticlă, la un preț comparabil cu o fereastră de mansardă cu geam termoizolant alcătuit din două foi de sticlă, fără a face niciun compromis de la calitate, subliniază reprezentanții companiei.

„Ceea ce proprietarii de case percepeau până acum ca pe un lux, va fi acum disponibil pentru tot mai multe persoane. Cu noua noastră poziționare de produs, facem fereastra de mansardă cu geam termoizolant alcătuit din trei foi de sticlă, un produs accesibil pentru întreaga piață”, a declarat Noemi Ritea.

Eficiență energetică

Velux introduce noua gamă ca răspuns la o creștere a cererii pentru soluții eficiente energetic a proprietarilor de case. Economisirea energiei și îmbunătățirea calității vieții s-au dovedit a fi doi factori principali atunci când proprietarii de case dezvăluie motivul pentru care doresc să renoveze casele lor (concluziile raportului Velux Healthy Homes Barometer 2015).

„Costurile energetice reprezintă o preocupare majoră în rândul clienților noștri și noua noastră fereastră de mansardă este un partener pe care te poți baza în amenajarea locuințelor călduroase și eficiente energetic. Noua fereastră de mansardă cu geam termoizolant alcătuit din trei foi de sticlă este un produs al viitorului, și ne așteptăm ca această gamă să fie o zonă de creștere”, spune directorul general al Velux România.

Toate variantele de ferestre Velux cu geam termoizolant alcătuit din trei foi de sticlă sunt echipate cu un sistem de izolație unic, ThermoTechnologyTM, oferind un scut suplimentar puternic și eficient energetic împotriva frigului și a curenților de aer. Valoarea U a izolării termice pentru noile ferestre este de 1,1 W/m2K și reprezintă o îmbunătățire cu 15% a valorii U pentru fereastra cu geam termoizolant alcătuit din două foi de sticlă.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: