Stiri Tech

Mate 20 X, primul smartphone 5G de la Huawei, disponibil în România

9 iul. 2019 < 1 min

Mate 20 X, primul smartphone 5G de la Huawei, disponibil în România

Reading Time: < 1 minut

Huawei lansează pe piața din România primul său telefon comercial 5G – Mate 20 X. Echipat cu procesorul Kirin 980, construit pe arhitectura de 7nm și Balong 5000, și cu o baterie de 4200 mAh, terminalul are un preț de 6.499 lei și este disponibil comercial din luna iulie. Fiind un chipset multi-mod destinat generațiilor viitoare, Balong 5000 este compatibil cu toate tehnologiile de rețea, de la 2G la 5G. 

Noul smartphone este prevăzut cu un afișaj FullView de 7,2 inci, integrează sistemul Matrix Camera format din trei obiective Leica montate într-o cameră cu unghi larg și o rezoluție de 40 MP, o cameră cu unghi ultra-larg de o rezoluție de 20 MP și o cameră telefoto cu rezoluția de 8 MP. 

Disponibil pentru a fi achiziționat separat, M-Pen (stylus) oferă un nou mod de interacțiune, înregistrând 4.096 de niveluri de apăsare. În afara suitei Office Mobile, stylusul poate fi folosit pentru a răsfoi paginile aplicațiilor e-book, imitând modul de citire a cărților în format de hârtie, pentru o experiență a cititului mult mai autentică.

 

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: