Marketing Stiri

WoPA semneaza campania pentru MedMen

10 apr. 2015 2 min

WoPA semneaza campania pentru MedMen

Reading Time: 2 minute

Agentia Weapons of Public Attraction (WoPA), parte a unui grup de comunicare integrata din care fac parte si The Public Advisors si Advanced Ideas, a realizat  campania “Cu mintea la carte si cu inima la distractie”. Aceasta este  a doua campanie de comunicare pentru compania de consultanta farmaceutica MedMen si vizeaza comunicarea imaginii brandului si a beneficiilor NeuroAge NRG, supliment nutritiv care imbunatateste functionarea creierului si procesele cognitive.

Strategia si solutia creativa pentru promovarea produsului au fost gandite pentru studentii aflati in sesiune.

Comunicarea s-a derulat intre lunile ianuarie si martie 2015, direct catre consumator, si a inclus realizarea site-ului www.neuroage.ro/nrg, campanie de bannere online, distributie de mostre si materiale informative, campanie de afise indoor si OOH-uri.

Rezultatele includ o rata de conversie de 40% pentru campania online (12.004 clickuri),  peste 3.500 de vizitatori unici pe site-ul dedicat, 2.200 de like-uri pe Facebook si, in general, o atitudine pozitiva fata de brand, 55% dintre studentii abordati afirmand ca vor incerca produsul.

Creatia campaniei a fost semnata de Luca Bulacu – Creative Director, Lucian Pataneriuc – Senior Graphic Designer si Tania Oprea – Copywriter, care au creat o serie de vizualuri puternice si un continut ce capteaza atentia.

Echipa responsabila de contul MedMen din punct de vedere strategic este Ionut Datcu – Managing Director si Dana Ciobanu – Account Manager.

WoPA gestioneaza comunicarea MedMen din 2011, de la infiintarea companiei de consultanta farmaceutica, de catre Cristian Florea, unul dintre cei mai experimentati manageri pe piata farmaceutica locala. MedMen ofera servicii complexe de consultanta producatorilor si distribuitorilor de medicamente care doresc sa acceseze piata locala sau celor deja existenti – de la strategia de inregistrare sau de intrare a unui produs farmaceutic pe piata, business development, marketing si promovare si pana la gestionarea intregului proces de distributie.

Portofoliul de clienti al agentiei WoPA include eMag, Paravion, Agricola, Barrier, Bucovina, Ionescu & Sava – Societate Civila de Avocati, Volksbank Leasing, Michelin, Ecorom ambalaje, Colgate-Palmolive, Bayer, MedMen, BRD, Inditex.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: