BizRemote by certSIGN Lifestyle Stiri

Mattel lansează o colecție specială #ThankYouHeros

3 mai 2020 < 1 min

Mattel lansează o colecție specială #ThankYouHeros

Reading Time: < 1 minut

Producătorul de jucării Mattel lansează o colecție specială dedicată eroilor zilelor noastre din această perioadă marcată de coronavirus. Noua colecție, #ThankYouHeros, întruchipează medici, personal medical, vânzători din magazine alimentare și livratori și va fi disponibilă pentru pre-comenzi începând cu data de 31 mai pe site-ul producătorului de jucării

O parte din banii obținuți prin vânzarea colecției vor fi donați pentru susținerea celor din linia întâi în lupta contra Covid-19. Prețul unei astfel de figurine va fi de 20 de dolari (în retail) și 15 dolari din prețul fiecăreia vor fi donați.  

Pe lângă lansarea colecției #ThankYouHeroes, Mattel contribuie la limitarea efectelor pandemiei prin producerea de viziere și măști de protecție pentru personalul medical. Compania produce 500.000 de viziere și a făcut donații în jucării către mai multe ONG-uri partenere. De asemenea, a lansat Mattel Playroom, o platformă online ce poate fi accesată gratuit de părinți și cei care au grijă de copii în această perioadă.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: