Stiri Tech

Softelligence face angajari

28 iul. 2015 2 min

Softelligence face angajari

Reading Time: 2 minute

Softelligence, companie specializata in dezvoltarea si implementarea de solutii software de business, cauta in urmatoarele luni ocuparea a minimum 25 de noi pozitii, a anuntat compania, estimand ca pana la finalul anului va ajunge la un numar de peste 100 de angajati. In primele luni din 2015, Softelligence a inregistrat o crestere accelerata, echipa dublandu-se fata de perioada similara din 2014.

Cele mai multe pozitii vizeaza competente tehnice precum Java, .NET, JavaScript/angular.js, marindu-se si echipele de consultanti tehnici si ingineri Quality Assurance. Exista oportunitati de angajare si in departamentele de vanzari, resurse umane si marketing. Mai mult decat atat, alaturi de angajatii cu experienta, compania cauta si tineri pasionati de dezvoltare software, la inceput de cariera, pentru programe de internship si practica platite.

“Peste 90% dintre angajatii nostri din ultimii ani sunt in continuare alaturi de noi, un rezultat mult peste media pietei. Intr-un domeniu IT extrem de competitiv, in care exista o disproportie claraintre cerere si oferta, dorim sa atragem alaturi de noi profesionisti ce pot imbina competentele tehnice si cunostintele de business, dand dovada de agilitate si performantain activitatea de zi cu zi”, mentioneaza Mihaela Dinu (foto), Director Resurse Umane Softelligence.

Softelligence ofera angajatilor companiei programe de dezvoltare si perfectionare personalizate, certificari recunoscute la nivel international (PMP, CBAP, Microsoft, Oracle), cat si oportunitatea participarii la diverse conferinte si training-uri de specialitate. Pe langa oportunitatile de mentorat, compania dezvolta activ si programe de intraprenoriat, dand sansa angajatilor sa isi prezinte ideile de business, cele mai valoroase ajungand chiar sa fie puse in practica.

“Suntem o companie cu proiecte internationale si ambitii mari, cu provocari continue ce sustin dezvoltarea angajatilor, cu un mediu de lucru placut si echipa dedicata.Prin tot ceea ce facem la nivel intern dam dovada de echilibru: pentru a-i atrage in echipa noastra pe cei mai buni, trebuie sa le oferim o recompensa pe masura“, continua Mihaela Dinu.

In primul semestru din 2015, Softelligence a inregistrat o crestere de 60% fata de perioada similara din 2014, estimandu-se pentru anul in curs o cifra de afaceri de peste 2 milioane euro.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: