Companii CSR Marketing Stiri

Doncafé introduce un nou ambalaj prietenos cu mediul

14 oct. 2019 < 1 min

Doncafé introduce un nou ambalaj prietenos cu mediul

Reading Time: < 1 minut

Compania Doncafé România lansează un nou ambalaj premium, prietenos cu mediul înconjurător prin reducerea amprentei de carbon cu aproximativ 30%. Concomitent cu procesul de rebranding al ambalajului, Doncafé a fost premiată cu medalia de aur de către instituția germană Deutsche Landwirtschafts-Gesellschaft (DLG), pentru înalta calitate a produselor pe segmentul cafelei.

Produsele Doncafé sunt recunoscute încă din 2013 pentru punctajele superioare pe care le obține, iar, anul acesta, compania a completat un total de 12 medalii de aur, 2 de argint și 2 de bronz pentru șase sortimente testate: cafea prăijtă și măcinată Doncafé Selected, Doncafé Elita, Doncafé Green Active, cafea solubilă Doncafe Elita și cafea boabe Doncafé Espresso Cremoso și Doncafé Espresso Perfetto.

“Procesul de testare este unul neutru, urmează o bază științifică și este certificat de experți în domeniu”, a declarat Bärbel Würz, Project Manager, Centrul de Testare Alimentară DLG.

DLG evaluează în fiecare an mai bine de 27.000 de produse alimentare și băuturi iar accentul este pus pe analiza senzorială a produsului precum aspect, aromă, gust și echilibrul băuturii.

În România, Doncafé oferă o gamă variată de produse, precum cafea prăjită și măcinată, cafea solubilă și cafea boabe, sub brandurile: Doncafé Selected, Doncafé Green Active, Doncafé Elita sau Doncafé Espresso.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: