Companii

Noi achiziții Regina Maria în județul Timiș

28 ian. 2019 2 min

Noi achiziții Regina Maria în județul Timiș

Reading Time: 2 minute

Rețeaua de sănătate Regina Maria și-a consolidat prezența în vestul țării, prin preluarea celor mai importanți furnizori de servicii de imagistică din regiune, Centrele de Radioimagistică dr. Bîrsășteanu și Telescan, care au cinci unități specializate.

Centrele de Radioimagistică dr. Bîrsășteanu și Telescan au 60 de angajați și au încheiat anul 2018 cu o cifră de afaceri totală de peste 1,7 milioane de euro. Achiziția vine după ce, în a doua jumătate a anului 2018, Regina Maria a preluat centrele Pozimed din Constanța și patru centre Hiperdia în Arad, Orăștie și Cluj. Operatorul privat de servicii medicale vizează poziția de lider regional în vestul țării, în special în ce privește serviciile de imagistică.

„Expansiunea la nivel național este una dintre prioritățile Regina Maria, care se va concretiza atât organic, cât și prin achiziții, la fel ca până acum. Căutăm parteneri care dovedesc o expertiză medicală deosebită, renumiți la nivel local pentru înalta pregătire a echipei de specialiști – cum este și cazul de față”, a declarat Fady Chreih, CEO al Rețelei de sănătate Regina Maria. Rețeaua a intrat pe piața medicală din Timișoara în urmă la finele anului 2015, dar nu oferea până acum servicii de imagistică în zonă. În 2016, a preluat centrele medicale Dr. Grigoraș, iar în prezent Centrul Regional Regina Maria Timișoara numără 5 policlinici, dintre care 4 în Timișoara și una în Lugoj, dar și laboratoare de analize medicale.

Rețeaua de sănătate Regina Maria reunește peste 5.200 de angajați și colaboratori în 63 de locații proprii din București și din țară, 6 spitale, 4 centre cu spitalizare de zi, 3 maternități, 8 campusuri medicale, 26 centre de imagistică, 33 de laboratoare de analize, bancă proprie de celule stem și peste 290 de policlinici partenere în țară, deservind peste 2,8 milioane de pacienți și având în portofoliu peste 500.000 de abonamente medicale.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: