Companii Stiri

Medicover – crestere de peste 13% a cifrei de afaceri

30 iun. 2016 2 min

Medicover – crestere de peste 13% a cifrei de afaceri

Reading Time: 2 minute

Afacerile grupului Medicover in Romania  – clinicile, spitalul Medicover si laboratoarele Synevo – au inregistrat o crestere de peste 13% in 2015 fata de anul anterior, pana la 252 milioane de lei.

Spitalul Medicover din Bucuresti a inregistrat o crestere de peste 26% a cifrei de afaceri in anul 2015, de peste 26% comparativ cu 2014 (28 milioane de lei in 2015, fata de 22,2 milioane de lei in 2014). De asemenea, reteaua nationala de clinici a Medicover a inregistrat o crestere semnificativa a afacerilor anul trecut, de peste 13% (66,6 milioane de lei in 2015, fata de 58,9 milioane de lei in 2014).

Modelul de business al grupului Medicover presupune ca actionarii companiei sa reinvesteasca in fiecare an intregul profit realizat, pentru a asigura o dezvoltare sustenabila si un nivel inalt de calitate in operatiunile sale, arata furnizorul de servicii medicale private, intr-un comunicat de presa.

„Anul 2015 a fost unul plin si in acelasi timp benefic pentru compania noastra. Una dintre principalele realizari a constat in extinderea retelei noastre nationale prin deschiderea clinicii Medicover din Timisoara, in urma unei investitii de aproximativ 600.000 de euro”, a declarat Adrian Peake, directorul general al Medicover Romania.

 „Anul acesta s-a dovedit deja si mai dinamic. Am relocat si extins clinicile din Ploiesti si Brasov si am deschis o noua clinica multidisciplinara in Galati, extinzandu-ne si mai mult prezenta la nivel national. Suntem increzatori ca reteaua noastra va continua sa creasca”, a declarat Adrian Peake, directorul general al Medicover Romania.

In prima jumatate a anului 2016, Medicover Romania a investit aproape 1,5 milioane de euro in extinderea si modernizarea retelei sale nationale de clinici. Acest proces a presupus relocarea si extinderea clinicii Ploiesti, inclusiv prin introducerea unui serviciu nou – Petroleum Doctor, si a clinicii din Brasov, care a devenit singura clinica privata din oras ce realizeaza bronhoscopii. De asemenea, Medicover a deschis o clinica noua in Galati, cu peste 30 de specialitati medicale si departamente ultramoderne de pediatrie, cardiologie, ginecologie, gastroenterologie si proctologie. Compania va continua sa investeasca in extinderea si modernizarea constanta a retelei sale in 2016 si in anii urmatori.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: