fbpx
Companii Stiri

Medicover inaugurează o nouă clinică în Oregon Park2 min

29/05/2017 2 min read

author:

Medicover inaugurează o nouă clinică în Oregon Park2 min

Reading Time: 2 minute

Medicover, unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii medicale și de diagnostic private din România, inaugurează o nouă clinică multidisciplinară în București, în urma unei investiții de 500.000 euro. Clinica este amplasată în Clădirea B din Oregon Park, pe Șoseaua Pipera, și oferă acces la peste 20 de specialități medicale, o gamă completă de teste și programe de screening și departamente dedicate pentru Medicina Muncii, Wellness și Nutriție.

Clinica din Oregon Park acoperă o suprafață de peste 700 mp la parterul Clădirii B din complexul de birouri și asigură acces facil la servicii medicale la cele mai înalte standarde, atât pentru angajații care lucrează în partea de nord a capitalei, cât și pentru locuitorii din zonă. Noua unitate Medicover este dotată cu echipamente de ultimă generație și pune la dispoziție peste 20 de specialități medicale la cele mai înalte standarde suedeze, inclusiv Medicină Generală și Internă, Cardiologie, O.R.L., Obstetrică și Ginecologie, Dermatologie și Psihologie. Clinica include, de asemenea, departamente specializate pentru servicii complete de Medicina Muncii și consultanță în Wellness și Nutriție.

„Anul trecut ne-am concentrat pe extinderea rețelei noastre în România, astfel că am deschis două clinici noi, am achiziționat o a treia, și am relocat și extins alte două unități. Anul acesta, pe lângă extinderea la nivel regional, continuăm să ne dezvoltăm rețeaua principală din București, pentru a răspunde cererii semnificative din partea pacienților locali și comunității de business. Cererea pentru serviciile noastre medicale de înalt nivel a continuat să crească, iar 95% dintre pacienții noștri se declară mulțumiți și foarte mulțumiți de acestea”, a spus Adrian Peake, director general Medicover România.

„Prin cele 11 unități Medicover prezente acum în București și serviciul de asigurări de sănătate pentru clienții corporate, complementare abonamentelor medicale pe care le oferim, suntem cu un pas mai aproape de obiectivul nostru: să facem serviciile medicale de calitate ușor accesibile pentru toți românii”, a spus Adrian Peake, director general Medicover România.

În prezent, echipa noii clinici Medicover din București reunește peste 40 de medici, psihologi, asistenți medicali și personal auxiliar și va continua să se extindă.

Medicover România este prezentă de peste 21 de ani pe piața serviciilor medicale private și dispune de o rețea de 20 clinici proprii în București și în țară (Timișoara, Cluj-Napoca, Constanța, Iași, Ploiești, Brașov, Galați, Pitești) și un spital generalist – Spitalul Medicover. Spitalul Medicover din România include toate departamentele: ambulator, spitalizare de zi, precum şi o gamă variată de specialități medicale şi chirurgicale – Chirurgie Generală, Chirurgie Bariatrică, Chirurgie Ginecologică, Chirurgie Ortopedică, Chirurgie Plastică, precum și Maternitate, Medicină Materno-Fetală, Neonatologie și Pediatrie.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *