fbpx
Antreprenori Stiri Tech

RONOG 4 reunește reprezentanții operatorilor de internet și telecomunicații2 min

27/09/2017 < 1 min read

RONOG 4 reunește reprezentanții operatorilor de internet și telecomunicații2 min

Reading Time: < 1 minut

Evenimentul își propune să polarizeze o comunitate a celor mai importanți reprezentanți ai furnizorilor de internet, dar și a celor mai buni specialiști din domeniul telecomunicațiilor, care împărtășesc aceleași viziuni. Participanții sunt reprezentanți din cadrul companiilor care oferă servicii de acces la internet, transmisiuni de date, servicii de voce, cablu TV, găzduire servere și domenii de internet, dar și din rândul autorităților de reglementare, al furnizorilor de echipamente și soluții de securitate etc.

Marți 31 octombrie, începând cu ora 9.00, la Hotel Radisson Blu din București va avea loc cea de-a patra conferință anuală RONOG.

Tematicile dezbătute în cadrul conferinței RONOG 4 vor aborda perspective și provocări cu care se confruntă operatorii de telecomunicații din România, probleme tehnice și upgrade-uri ale sistemelor și echipamentelor, securitatea informațiilor, noi tehnologii din domeniul IT&C, beneficiile pe care le oferă conectarea operatorilor la platformele de schimb de trafic de internet, implementări IPv6 etc.

Conferința va fi urmată de trei zile de cursuri organizate de RIPE NCC pentru formarea de specialiști în administrarea de adrese IPv6, operațiuni BGP și securitatea rețelelor. Atât accesul la conferință cât și la cursuri este gratuit pe baza listelor de înscriere.

RONOG (Romanian Network Operators Group) este un grup de lucru al operatorilor de rețele din România creat la inițiativa Asociația InterLAN, organizatoarea și gazda evenimentului, este o organizație non-profit al cărei scop principal este reprezentarea intereselor furnizorilor de telecomunicații mici și medii și deține cel mai mare nod neutru de schimb de trafic de internet din România, InterLAN Internet Exchange. Din 2008, Asociația InterLAN este membru cu drept de vot în Euro-IX (Asociația Europeană a Internet Exchange-urilor), iar din 2015 este membru cu drept de vot a organizației europene RIPE NCC.

Programul integral al conferinței este disponibil pe http://www.ronog.ro

3 Comments
  1. […] Asociația Interlan a anunțat printr-un comunicat de presă organizarea conferinței RONOG 4 care va avea loc în data de 31 Octombrie 2017 la hotel Radisson Blu București. Comunicatul a fost preluat de cele mai importante publicații online de profil. Club IT&C Wall Street Agerpres ITC Media BIZ […]

  2. […] The Interlan Association announced through a press release the organization of the RONOG 4 conference taking place on 31 October 2017 at the Radisson Blu Hotel in Bucharest. The press release was published by the most important specialized online publications. Club IT&C, Wall Street, Agerpres, ITC Media,  BIZ. […]

  3. […] L’Association Interlan a annoncé dans un communiqué de presse l’organisation de la conférence RONOG 4 qui se tiendra le 31 octobre 2017 à l’hôtel Radisson Blu de Bucarest. Le communiqué de presse a été repris par les publications en ligne les plus importantes :  Club IT&C, Wall Street, Agerpres, ITC Media,  BIZ. […]

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *