fbpx
Companii Stiri

MedLife deschide DentaLife, prima clinica dentara din portofoliu1 min

16/04/2015 2 min read

MedLife deschide DentaLife, prima clinica dentara din portofoliu1 min

Reading Time: 2 minute

MedLife, liderul pietei de servicii medicale private din Romania, inaugureaza o noua linie de business si deschide, la Bucuresti, prima clinica cu profil de medicina dentara a companiei. Clinica DentaLife ofera, in premiera, pacientilor din Romania, servicii medicale integrate multidisciplinare, sub acelasi acoperis. Astfel, existenta unui sistem medical integrat, face posibila colaborarea interdisciplinara intre specialisti de medicina dentara, chirurgie oro-maxilo-faciala, ORL sau neurologie, realizarea unor investigatii paraclinice de laborator, precum si posibilitatea efectuarii anumitor manevre chirurgicale – toate in acelasi loc.     

Solutii si servicii inovatoare

Fast & Fixed solutie optima pentru inlocuirea dintilor lipsa in mai putin de 24 de ore.

Fast & Fixed, un sistem german revolutionar de implant dentar multiplu, care presupune implantare si protezare imediata, reprezinta un avantaj major pentru pacientii care se confrunta cu un numar mare de dinti irecuperabili.

Digital Smile Designtehnologie revolutionara pentru previzualizarea unui tratament estetic complex, inainte de finalizarea acestuia.

Cunoscuta drept cea mai moderna solutie pe care o ofera tehnologia computerizata medicinei dentare, Digital Smile Design reprezinta procedeul prin care medicul poate realiza un model digital care simuleaza chiar inainte de inceputul tratamentului, lucrarea finala.

Teste de microbiologie pentru managementul bolii parodontale

DentaLife pune la dispozitie pacientilor teste microbiologice pentru depistarea, monitorizarea si tratamentul bolii parodontale prin identificarea germenilor asociati parodontitei, care genereaza procesul inflamator al tesuturilor de sustinere a dintilor. Boala parodontala este o leziune ireversibila, care in timp duce la pierderea dintilor de pe arcadele dentare.

Tehnologie medicala de ultima generatie

Clinica este dotata cu aparatura premium, piesele de mobilier au un design ergonomic, ce asigura maximum de confort pentru pacient, iar ustensilele ofera precizie in manevrare pentru medic. Planmeca ProMax 3D, Diagnodent Pen, Vakuclav, computer tomograf, micromotor pentru endodontie, sunt cateva dintre echipamentele medicale care se regasite in clinica.

Clinica DentaLife functioneaza si in regim de urgente.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *