Marketing Stiri

Mega Chic

9 oct. 2014 < 1 min

Mega Chic

Reading Time: < 1 minut

Mega Image si Ogilvy PR invita tinerii creativi, designeri cunoscuti sau in devenire sa inscrie, in perioada 7 octombrie – 7 noiembrie 2014, idei pentru design-ul celei mai noi colectii de sacose de cumparaturi Mega Chic by Mega Image.

Competitia de creatie se desfasoara pe pagina Facebook.com/MegaImageRomania, in cadrul aplicatiei dedicate Mega Chic, si este deschisa tuturor celor care isi doresc sa transforme clasicele sacose reutilizabile de cumparaturi intr-o colectie de accesorii de shopping.

Participantii au la dispozitie trei 3 teme de concurs – Eco Attitude, Creatii Romanesti si Cult Urban – si se pot inscrie in perioada 7 octombrie – 7 noiembrie 2014 cele mai revolutionare idei.

Dupa incheierea perioadei de inscrieri, intre 8 si 23 noiembrie, un juriu format din specialisti in fashion, fotografie si arta, alaturi de publicul larg, va selecta lucrarile finaliste si castigatorii care vor semna colectia de sacose de cumparaturi Mega Chic by Mega Image. In final, cele 3 design-uri castigatoare, cate unul pentru fiecare tema de concurs, vor deveni imaginea noii colectii de sacose Mega Chic, urmand a fi prezente in toate magazinele Mega Image din Bucuresti si din toata tara.

Comunicarea competitiei include actiuni de PR, promovare in social media, in universitati si in-store. Echipele implicate in proiectul Mega Chic by Mega Image sunt:

Din partea Mega Image – Adrian Nicolaescu, Lorina Ghindaoanu, Oana Dumitriu, Mirela Stefan.

Din partea Ogilvy PR – Claudia Mihalascu, Raluca Manaila, Paula Popa, Matei Popescu, Dani Macarie, Corina Bompa, Catalin Popescu, Bogdan Anghel, Andreea Mitea, Luana Roth, Lilian Neagu, Mihaela Fleancu.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: