Companii

Mercure, la Bucuresti

13 oct. 2014 2 min

Mercure, la Bucuresti

Reading Time: 2 minute

Mercure, parte a lantului hotelier Accor, va deschide prima unitate in Bucuresti la inceputul lunii noiembrie.

Mercure este un brand midscale, non-standardizat, al Accor, un grup cu o dubla expertiza, atat in calitate de operator hotelier si francizor (HotelServices), cat si in calitate de proprietar si investitor (HotelInvest). Accor are un portofoliu de 3.600 de hoteluri si 470.000 dde camere, in 92 de tari, pe toate segmentele hoteliere: luxury-upscale prin marcile Sofitel, Pullman, MGallery si Grand Mercure, midscale prin Novotel, Suite Novotel, Mercure si Adagio si economy prin ibis, ibis Styles, ibis budget si hotelF1.

Reteaua Mercure cuprinde peste 700 de hoteluri in 52 de tari din intreaga lume.

Hotelul de 4 stele, Bucharest City Cente, este situat in centrul orasului, in apropiere de Ateneul Roman si Muzeul George Enescu, si ofera 114 camere, complet echipate, dintre care 27 de camere Privilege si un apartament. Camerele Privilege si apartamentul dispun de o serie de facilitati suplimentare, cum ar fi pat king-size, ecran LCD de mari dimensiuni, aparat espresso, minibar gratuit, halat de baie si multe alte detalii rafinate. De asemenea, o parte din camerele situate la ultimul nivel beneficiaza de terasa individuala.

Mercure_hotel_roomOaspetii beneficiaza permanent de Wi-Fi gratuit in toate camerele si in spatiile publice, cat si de un business corner si un centru de fitness. La primul etaj, Mercure ofera trei sali de conferinte cu lumina naturala, dotate cu echipamente si facilitati de ultima generatie: conectivitate avansata, internet de mare viteza Wi-Fi si prin cablu, videoproiectoare si solutii pentru teleconferinte.

Mercure Bucharest City Center pune la dispozitie 30 de locuri in parcarea subterana cu supraveghere video, precum si servicii premium de transfer aeroport-hotel.

Designul hotelului a fost realizat de catre Arhi Grup, un studio de arhitectura din Bucuresti.

In incinta hotelului se afla Symphony Bar & Restaurant.

Hotelul este detinut de investitorul local Dentotal Investment si finantat de GarantiBank Romania si este operat de grupul hotelier Accor, printr-un contract de management.

www.mercure.com

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: