Marketing Stiri

Milioane de mega de net, ascunse printre chipsuri

1 nov. 2016 2 min

Milioane de mega de net, ascunse printre chipsuri

Reading Time: 2 minute

gustul-lays-te-mega-cuceresteBrandul de chipsuri Lay’s, în parteneriat cu Vodafone, lansează campania „Gustul Lay’s te MEGA cucerește”, prin care oferă consumatorilor de gustări crocante date mobile, ascunse în pungi.

Nu mai puțin de 12 milioane de premii instant, constând în trafic mobil de internet: 300 MB, 1 GB și 10 GB, așteaptă să fie descoperite, printre chipsurile Lay’s. Pe lângă acestea, inițiatorii campaniei pun în joc premii pe oră, prin care consumatorii au șansa de a câștiga un Smart MEGA Kit, format din: telefon Vodafone Smart Prime 7, o baterie externă și o cartelă Vodafone cu 100GB de net, nelimitat voce și SMS în rețea.

Prin intermediul campaniei, cele două branduri partenere creează un exemplu puternic de cross-marketing, strategie puțin uzitată în România.

„Pilonul de digital al campaniei este unul solid, foarte complex și targetat, perfect adaptat la ultimele tendințe din domeniu. De asemenea, consumatorii ne vor vedea la TV, se vor bucura de activări BTL și de activități interactive în magazine. Vom fi prezenți și în cele mai vizibile zone din București, dar și în marile orașe din țară pe toată durata campaniei.”, declară Alina Imbrea, Marketing Director Snacks Greater Balkans, PepsiCo.

Studenții beneficiază de o atenție specială din partea Lay’s. În perioada 31 octombrie – 16 decembrie 2016, cei care studiază în marile centre universitare din țară, precum București, Iași, Constanța, Brașov, Cluj sau Timișoara, pot primi chipsuri și internet chiar la ușa căminului. Lay’s Mega Delivery este un serviciu de curierat, prin care echipa Lay’s livrează în numai jumătate de oră gustările comandate online, alături de o surpriză din partea brandului.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: