Marketing Stiri

Minio Studio: o noua agentie de comunicare strategica

16/02/2016 2 min read

Minio Studio: o noua agentie de comunicare strategica

Reading Time: 2 minute

Dupa despartirea de Pastel, agentia pe care a infiintat-o in urma cu 10 ani impreuna cu Dana Nae Popa, Ioana Mucenic lanseaza o noua agentie de comunicare, de aceasta data alaturi de Paul Cotor.

Minio Studio_all team

 

Noua agentie se numeste Minio Studio, are o echipa de 13 persoane si este completata de o retea de consultanti si parteneri ce pot asigura implementarea proiectelor cu expertiza specifica.

Ioana Mucenic este antreprenor cu 13 ani de experienta in piata de comunicare, iar Paul Cotor are o experienta de peste 15 ani in publicitate.

Minio Studio_Ioana Mucenic„Minio Studio isi sustine clientii cu ajutorul unui arsenal unic in piata: o echipa puternica, o retea de consultanti cu expertiza in diferite piete, instrumente de analiza a trendurilor si o metodologie proprie, numita REFRAME (in curs de inregistrare)”, puncteaza Ioana Mucenic, CEO al noii agentii. 

“Concurenta din aceasta piata este prea mare ca sa ne permitem sa fim inca o agentie.”, a spus Paul Cotor, partener & Head of Creatives.

Minio Studio_Paul Cotor“Realizam campanii integrate de comunicare, ce iradiaza de la o strategie bine pusa la punct. Le implementam direct sau prin intermediul partenerilor cu expertiza pe piete si canale de nisa. Reteaua de aliante strategice este un avantaj competitiv pe care il dezvoltam zi de zi”, a incheiat Paul Cotor.

“Vrem sa fim transparenti si sa ne spunem povestea care se construieste chiar acum, sub ochii nostri, ai tuturor. Ne dorim ca, in timp, blogul nostru sa devina o comunitate a oamenilor care muncesc, pentru a reusi sa-si indeplineasca visele. Ne puteti citi aici: http://minio.ro/blog/”, a declarat Ana Achimescu, Head of Accounts.  

 

 

 

 

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole pe aceeași temă