fbpx
Marketing Stiri

Mix de bere si limonada de la Ciucas

23/06/2015

Mix de bere si limonada de la Ciucas

Brandul Ciucas lanseaza un nou sortiment, Ciucas Lemon, un mix de bere si limonada, iar GMP Advertising realizeaza comunicarea pentru noul produs.

Campania de lansare este centrata pe elementul specific berii favorite a naturii, relaxarea, completata de un element nou, racorirea. Sloganul ii indeamna pe romani sa isi ‘’ia doza de racoare, cu un pic de relaxare”.

De asemenea, brandul Ciucas reia proiectul special realizat anul trecut la metrou. Timp de o luna, statia se numeste “cobor la Statia Obor sa ma racoresc!” si cuprinde un spatiu de relaxare cu decor din natura.

Din echipa GMP Advertising care a contribuit la realizarea campaniei fac parte: Catrinel Manolescu, Account Director; Alice Tataru, Senior Strategic Planner; Bogdan Raileanu, Group Creative Director; Razvan Raicu, Art Director; Vali Nastase, Graphic Designer; Daniel Chisescu, DTP si Alexandra Rus, Senior Account Executive.

Din echipa Ciucas care a contribuit la realizarea campaniei fac parte: Victor Teiosanu, Senior Brand Manager; Emma Coman, Junior Brand Manager, Adriana Negrea, Media Manager si Mihai Barsan, VP Marketing.

Productia spotului a fost realizata impreuna cu Saga Film, in regia lui Salomão Figueiredo, iar proiectul special de la metrou impreuna cu Media Investment.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site utilizează fisiere cookie. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea acestui tip de fisiere. Mai multe informatii pot fi consultate prin accesarea POLITICI DE CONFIDENȚIALITATE