MarComm Marketing

MOL susține handbalul feminin

20 ian. 2020 < 1 min

MOL susține handbalul feminin

Reading Time: < 1 minut

În urma acordului semnat cu Federația Română de Handbal, MOL România a devenit partener principal al celei mai importante competiții de handbal feminin din țară, care va deveni din acest sezon Liga Florilor MOL.

“În calitate de partener principal al Ligii Florilor, vrem să ne arătăm aprecierea pentru perseverența și eforturile jucătoarelor, antrenorilor și ale tuturor celor implicati, datorită cărora handbalul românesc este printre cele mai performante din Europa”, a declarat Camelia Ene, CEO & Country Chairman al MOL România.

“Faptul că MOL România, o companie atât de puternică, a venit alături de noi ne onorează și ne bucură foarte mult. Este o recunoaștere a valorii pe care acest produs de sport îl are, parte dintr-un proces destul de lung în care produsele pe care le are handbalul românesc au fost delimitate, branduite și apoi au fost scoase în piață”, a afirmat Alexandru Dedu, președintele Federației Române de Handbal.

Campionatul național de handbal feminin este al doilea campionat ca valoare din Europa, conform coeficientului Federației Europene de Handbal. 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: