Lifestyle Stiri

Moștenirea unui lider

19/01/2017 2 min read

Moștenirea unui lider

Reading Time: 2 minute

La începutul lunii februarie, postul de televiziune History va difuza „Președintele Obama: La persoana întâi”, un documentar exclusiv în care fostul președinte american, Barack Obama vorbește despre timpul petrecut la Casa Albă

Postul de televiziune History va difuza în data de 3 februarie, de la ora 22:00, documentarul „Președintele Obama: La persoana întâi”, un documentar în care cel de-al 44 lea președinte al Americii vorbește despre succesele și eșecurile prin care a trecut de-a lungul cele două mandate. În interviu, Barack Obama va vorbi deschis și despre candidatura lui Donald Trump, despre dificultățile pe care le-a avut cu Congresul. Noile interviuri oneste și în profunzime cu fostul președinte al SUA, realizate înainte și după alegerile prezidențiale de anul trecut, sunt produse sub forma unui documentar special de două ore, care reprezintă o examinare unică a președintelui Obama, din interior spre exterior.

„Președintele Obama: La persoana întâi” înfățișează cel mai nou și cuprinzător interviu televizat al lui Barack Obama din biroul său, constând în aproape două ore de conversație din interiorul Casei Albe.

President Obama: In His Own Words Joe Biden - Vice President White House /HISTORY®

Barack Obama a fost învestit ca cel de-al 44-lea președinte al SUA în anul 2009. Primul președinte american de culoare, a ajuns la Casa Albă într-un moment în care SUA se confruntau cu una dintre cele mai dificile probleme la orizontul căreia se profila amenințător o gravă criză economică. Opt ani mai târziu, în timp ce țara se pregătește pentru un nou președinte, moștenirea lui Obama este analizată și dezbătută. „Președintele Obama: La persoana întâi” include interviuri cu membri ai cabinetului președintelui, ai Congresului și reprezentanți ai presei, inclusiv cu vicepreședintele Joe Biden, secretarul de stat John Kerry.

President Obama: In His Own Words President Barack Obama and team White House /HISTORY®

 

 

Leave a comment

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă