Stiri Tech

moto g 5G plus a ajuns în România

30 iul. 2020 2 min

moto g 5G plus a ajuns în România

Reading Time: 2 minute

Motorola a lansat în România smartphone-ul moto g 5G plus, primul telefon al brandului dotat cu un sistem de camere frontale ultra-wide, dar și sistem de camere quad de 48MP, 6 GB RAM și 128 GB spațiu de stocare.

„Este un segment de preț în care Motorola nu a mai activat în ultimii ani, dar unul tot mai căutat de utilizatori. Avem estimări de vânzări de câteva mii de unități pe piața locală”, a declarat Răzvan Sturza, Country Lead Motorola Mobility.

Noul moto g 5G plus este disponibil din 1 august, în varianta de culoare Surfing Blue, la prețul recomandat de 1.799 lei, în magazinele și pe site-ul Altex, precum și în oferta operatorilor de telefonie mobilă Orange și Digi.

Camerele foto

Sistemul de patru camere principale are un senzorul principal de 48 MP, cu tehnologie Quad Pixel, fiind de patru ori mai sensibil la lumină. Obiectivul ultra-wide încadrează cu de 4x mai mult în ecran, senzorul de profunzime aduce efectul bokeh (fundaluri estompate), iar camera Macro Vision apropie subiectul de 5 ori mai mult în comparație cu un obiectiv normal.

moto g 5G plus dispune de primul sistem dual de camere selfie de pe un dispozitiv Motorola, cu un obiectiv ultra-wide și o capacitate de a încadra de patru ori mai multe puncte de interes într-o imagine. Camera principală de 16MP dispune de tehnologia Quad Pixel, oferind de 4 ori mai multă sensibilitate la lumină.

Ecran, procesor și baterie

Display-ul CinemaVision Full HD+ de 6,7 inci este cel mai mare ecran disponibil pe un dispozitiv moto g, cu o rată de actualizare de 90 Hz și o experiență de vizualizare cinematografică ultra-wide, fiind certificat pentru HDR10.

Raportul de aspect 21:9 face telefonul mai ușor de ținut într-o singură mână. Butonul de power de pe marginea din dreapta are și senzor de amprentă încorporat.

moto g 5G plus este construit pe platforma mobilă Qualcomm Snapdragon 765, cu sistemul Qualcomm Snapdragon X52 Modem-RF pentru performanțe 5G cât mai bune, fiind compatibil și cu rețelele 4G. Este dual-SIM, dar unul dintre sloturile pentru SIM poate fi folosit și pentru carduri de memorie microSD.

Bateria de 5.000 mAh oferă o autonomie de două zile și poate fi încărcată rapid cu  sistemul TurboPower, de 20W.

Când vine vorba despre software, moto g 5G plus include și My UX, care oferă cunoscutele Experiențe Moto, dar și mai multe funcții noi personalizate. My UX oferă setări personalizate și controale avansate pentru muzică, videoclipuri și jocuri.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: