Companii Stiri

Mustang Jeans si Intimo in outletul din Militari

3 mart. 2015 < 1 min

Mustang Jeans si Intimo in outletul din Militari

Reading Time: < 1 minut

FASHION HOUSE Outlet Centre Bucharest (1)Producatorul de imbracaminte din denim Mustang Jeans si producatorul de lenjerie Intimo deschid magazine in Fashion House Outlet Centre din Bucuresti. Cele doua noi magazine vor ocupa un spatiu total de 130 mp.

De la inceputul acestui an, cinci parteneri au devenit chiriasi ai primului si singurului centru comercial de tip outlet din Romania, Fashion House.

Producatorul Mustang Jeans este prezent pe piata europeana din 1948, anul in care a fost produsa prima pereche de pantaloni sub acest brand.

Producatorul de lenjerie Intimo a luat nastere in anul 1990, iar produsele sale sunt disponibile in peste 1500 de magazine de la nivel global.

Centrul comercial Fashion House Outlet Centre din Bucuresti gazduieste mai multe branduri, printre care se numara: Puma, Adidas, US Polo, Champion, Stefanel, Mango, Tom Tailor, Ecco, Camel Active, Franco Feruzzi, Samsonite, Reebok, Diesel, Quiksilver si Lee Cooper, Guess Jeans, Napoleoni, Cielo Venezia 1270, precum si TED’s Coffee, cea mai recenta unitate deschisa.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: