Lifestyle Stiri

Muzică în vremea coronavirusului. Lansare live pe Facebook

17 mart. 2020 2 min

Muzică în vremea coronavirusului. Lansare live pe Facebook

Reading Time: 2 minute

Vița de Vie nu anulează lansarea single-ului și a videoclipului ’84-’85, programată pentru  miercuri, 18 martie, ci transmite live de la ora 18.00, într-un eveniment, cu ușile închise, online pe pagina sa de Facebook

Noul single 84′ – 85′ (Muzica nu moare niciodată) este un takeover al melodiei 84′ – 85′ de la Subcarpați.

”În conformitate cu noile măsuri de prevenție a răspândirii virusului COVID-19, cu părere de rău, nu putem fi împreună la lansarea noului single 84-85/Muzica nu moare niciodată, programată pentru 18 martie. Noi nu abandonăm, nu punem instrumentele în cui, ci încercăm să ne adaptăm din mers noilor condiții, luptând cu ce arme avem. Astfel, nu vom anula evenimentul, ci îl vom ține cu ușile închise și îl vom transmite integral aici, live pe pagina noastră de facebook. 18 martie, ora 18.00, așa cum a fost inițial programat”, anunță membrii trupei.

Anul trecut, Vița de Vie a avut un battle muzical cu Subcarpați, eveniment în cadrul căruia trebuia să interpretam câteva melodii de-ale acestora printre care și 84 – 85. Cântecul are la bază o veche melodie lăutarească, Cristina, care a mai fost adaptată de Maria Răducanu și Robin and the Backstabbers.


În cadrul lansarii de pe 18 martie, va avea loc și primul atelier live al unei producții Vița de Vie.

Qreator este partener al acestei lansări, evenimentul putând fi urmărit și pe pagina acestuia de Facebook, iar în perioada următoare ar putea susține evenimente artistice similare în mediul online.  

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: