Stiri Tech

Upgrade de gaming pentru ”Văduva Neagră”

8 oct. 2020 2 min

Upgrade de gaming pentru ”Văduva Neagră”

Reading Time: 2 minute

Razer a anunțat noile BlackWidow V3 și BlackWidow V3 Tenkeyless, continuând astfel moștenirea primei tastaturi mecanice de gaming din lume.

Noul BlackWidow V3 se bazează pe Mechanical Switches, disponibile fie în varianta Green Mechanical Switches, cu un sunet caracteristic și cu o senzație tactilă pronunțată, fie cu  Yellow Switches,  echipate cu amortizoare de silicon, dedicate celor care caută o experiență de utilizare lină și silențioasă. Cu extra pereți laterali pentru o stabilitate și mai bună, noile echipamente rezistă până la 80 de milioane de acționări.

O altă îmbunătățire adusă BlackWidow V3 sunt noile taste fabricate folosind tehnologia Doubleshot ABS. Spre deosebire de tastele iluminate clasice, care folosesc însemne imprimate, procesul de fabricație doubleshot include semnele în structura tastelor. Astfel, literele și cifrele de pe taste nu se vor uza în timp, chiar și după mii de ore de utilizare. De asemenea, fiabilitatea și stabilitatea sunt îmbunătățite prin folosirea unor taste Doubleshot ABS cu pereți mai groși, destul de rezistenți să facă față și la forța de apăsare a celor mai înrăiți jucători.

Confort și funcționalitate

Cea mai vizibilă inovație adusă de BlackWidow V3 se numește Multi-function Digital Roller. Noua rotiță, alături de tastele media dedicate, pot fi folosite pentru controlul volumului, începerea redării, pauză sau trecerea la următoarea melodie. Toate aceste funcții pot fi reconfigurate prin Razer Synapse 3, care permite asocierea virtuală a oricărei funcții, precum scroll la pagini sau controlul iluminării. 

BlackWidow V3 vine cu o carcasă de aluminiu îmbunătățită, cu sistem încorporat de cable management. Noua structură oferă mai multă rigiditate și stabilitate pentru sesiunile de gaming intensive, în timp ce canalele ascunse oferă o metodă facilă de a gestiona cablurile, păstrând spațiul de gaming ordonat.

Tenkeyless

Noul BlackWidow V3 Tenkeyless păstrează majoritatea caracteristicilor ale BlackWidow V3, dar oferă o formă mai compactă, fiind ideal pentru utilizatorii care caută un design minimalist sau au nevoie de portabilitate sporită.  

Noua tastatură BlackWidow V3 este disponibilă la prețul de 149,99 euro, în timp ce  varianta Tenkeyless poate fi achiziționată la prețul de 109,99 euro.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: