Lifestyle Stiri

”My Fair Lady” se joacă în octombrie la Sala Palatului din București

2 aug. 2019 < 1 min

”My Fair Lady” se joacă în octombrie la Sala Palatului din București

Reading Time: < 1 minut

Producția românească a musicalului ”My Fair Lady”, revine în atenția publicului în toamna aceasta, cu o reprezentație programată pe 2 octombrie, la Sala Palatului, începând cu ora 19:30.

Spectacolul a fost pus în scenă pentru prima data în România în 2016, atunci când s-au împlinit 60 de ani de la premiera mondială.

Cei interesați o vor putea admira pe soprana Irina Baianț în rolul Elizei Doolittle, o florăreasă tânără din Londra care ia lecții de dicție de la Henry Higgins, profesor de lingvistică. Henry pariază că o poate transforma într-o adevărată doamnă, un personaj care prinde viață în interpretarea actorului Ernest Fazekas.

Distribuția este completată de artiști precum: Adrian Nour (Colonelul Pickering), Ecaterina Ladin (Mrs. Pearce), Ionuț Burlan (Alfred Doolittle), Aura Călărașu (Mrs. Higgins), Filip Ristovski (Freddy Esynford Hill), Irina Bucescu (Mrs.Esynford Hill) și Ovidiu Usvat (Zoltan Karpathy).

Biletele au fost puse în vânzare în magazinele Flanco, Diverta, Cărturești, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet și pe terminalele Selfpay  dar și online.

  • Bilete earlybird: VIP – 259 lei, Cat. A – 189 lei, Cat. B –  149 lei, Cat. C – 109 lei, Cat. D – 59 lei;
  • Bilete preț întreg: VIP – 289 lei, Cat. A – 219 lei, Cat. B –  179 lei, Cat. C – 129 lei, Cat. D – 79 lei.

”My Fair Lady” are în portofoliu 7 Premii Tony, 6 dintre acestea pentru versiunea originală, printre care „Cel mai bun musical” și „Cea mai bună regie”, un Theatre World Award, 5 Premii Olivier  și peste 2700 de reprezentații în total pentru producția originală.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: