Lifestyle Stiri

Sesiuni de fitness in Carrefour Romania

28/01/2016 < 1 min read

Sesiuni de fitness in Carrefour Romania

Reading Time: < 1 minut

Carrefour Romania sarbatoreste Zilele Sanatatii printr-o serie de evenimente tematice, in perioada 21 ianuarie – 3 februarie 2016, in hipermarketurile din toata tara. In acest an, in parteneriat cu Crucea Rosie, propunem clientilor un weekend destinat in totalitate realizarii de teste pentru masurarea indicatorilor de sanatate, precum tensiune arteriala si glicemie, dar si demonstratiilor cu tehnici de prim ajutor.

Astfel, vom oferi clientilor nostri sesiuni profesioniste de fitness, teste de sanatate, demonstratii de tehnici de prim ajutor, degustari de produse recomandate pentru echilibru energetic, dar si o serie de surprize interactive. Toate aceste activitati au drept scop incurajarea clientilor sa opteze pentru un mod de viata sanatos, in fiecare zi.

Zilele Sanatatii se adreseaza tuturor persoanelor interesate de un stil de viata activ si imbina intr-un singur program activitati pe teme de sport, nutritie si sanatate. Astfel, Crucea Rosie pune la dispozitia hipermarket-urilor Carrefour cate o echipa formata din 4 specialisti, pregatita sa ofere clientilor nostri oportunitatea de a face teste de masurare a glicemiei si a tensiunii arteriale, dar si de a participa la demonstratii de tehnici de prim ajutor.

Clientii Carrefour sunt asteptati in perioada 30-31 ianuarie, in intervalul orar 10:00-14:00, in hipermarketuri pentru a participa la activitatile desfasurate de voluntarii Crucii Rosii.

Leave a comment

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă