Lifestyle Stiri

Nadal face echipa cu Tommy Hilfiger

24 dec. 2014 < 1 min

Nadal face echipa cu Tommy Hilfiger

Reading Time: < 1 minut

Tommy Hilfiger Group detinut in totalitate de PVH Group a anuntat recent ca renumitul jucator de tenis Rafael Nadal va aprea ca brand ambasador la nivel mondial pentru lenjeria Tommy Hilfiger si colectia Tommy Hilfiger Tailored, incepand din toamna anului 2015. Ambele colectii sunt disponibile in magazinele Tommy Hilfiger la nivel global, prin intermediul partenerilor selectionati. Imaginile de campanie vor fi fotografiate la inceputul lui 2015, in Spania si vor aparea la nivel global in toamna anului viitor in print, on-line, precum si outdoor. Pentru a sprijini aceasta initiativa, Nadal va participa la evenimentele de lansare Tommy Hilfiger din America de Nord, Europa si Asia.

„Am admirat mereu designul Tommy Hilfiger, care este cool, all-american, sofisticat dar usor de purtat, iar eu sunt incantat de parteneriatul cu brandul”, spune Rafael Nadal.  

 Colectia de lenjerie de corp Tommy Hilfiger Fall 2015 reimprospateaza stilurile clasice cu taieturi noi, tesaturi reinterpretate si detalii elevate. Inovatiile de design sunt combinate cu tesaturi premium pentru un rezultat sofisticat, durabil si esential pentru confortul de zi cu zi. Colectia Tommy Hilfiger Tailored Fall 2015 are siluete clare, o croiala moderna si texturi bogate. Nascut in anul 1986 in Manacor, Spania, Nadal este clasat din 2003 printre primii cinci jucatori de tenis din lume. Privit ca unul dintre cei mai mari jucatori de tenis profesionist din istorie, la varsta de 24 de ani, el a fost cel mai tanar atlet dintr-o finala Grand Slam si este al doilea jucator de tenis masculin din lume.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: