BizRemote by certSIGN Companii Stiri

Napolact și-a lansat magazin online

22 mai 2020 < 1 min

Napolact și-a lansat magazin online

Reading Time: < 1 minut

Începând din luna mai, FrieslandCampina România a lansat propriul magazin online. Platforma este deocamdată disponibilă doar pentru comenzi în Cluj. Comenzile nu au limită de valoare și transportul este gratuit pentru o comandă de peste 100 lei.

Pentru a veni în ajutorul persoanelor defavorizate, pe platforma de online shopping clujenii pot achiziționa și dona produse pentru Banca pentru Alimente Cluj. Mai mult decât atât, oricine, de oriunde din ţară, poate intra pe platformă și cumpăra produse pentru a fi donate către Banca pentru Alimente Cluj. Pentru fiecare coş de cumpărături sau de donații ale unui client, FrieslandCampina România va dona o cantitate identică, dublând echivalentul conţinutului, până pe 21 iunie 2020. Produsele lactate astfel colectate vor fi donate către Banca pentru Alimente Cluj.

De la începutul stării de urgență FrieslandCampina România a donat peste șase tone de produse Napolact către spitale si asociații din Cluj și Mureș, printre care Spitalul de Boli Infecțioase Cluj și Centrul pentru Vârstnici din Târgu Mureș. În București, Napolact a livrat produse lactate către spitalele care reprezintă linia întâi în combaterea COVID 19: Spitalul V Babeș, Spitatul Balș, Spitalul Cantacuzino, Spitalul Bagdasar, Spitalul Colțea.

FrieslandCampina România face parte din compania olandeză Royal FrieslandCampina și este prezentă pe piața locală cu brandurile Napolact, Frico, Milli, Oke și Dots.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: