BizRemote by certSIGN Companii Stiri Tech

Națiunedeacțiune.ro, o nouă platformă de centralizare a inițiativelor lansate în actualul context

28/04/2020 < 1 min read

Națiunedeacțiune.ro, o nouă platformă de centralizare a inițiativelor lansate în actualul context

Reading Time: < 1 minut

O echipă formată din reprezentanți ai domeniului de marketing, IT si servicii inginerie au lansat www.natiunedeactiune.ro, o platformă nouă destinată inițiatorilor de proiecte și voluntarilor care își doresc să ajute în actuala situație.

În prezent, există o plajă largă de proiecte și inițiative destinate rezolvării unor probleme în lupta cu virusul COVID-19, care au parte de diverse blocaje de impIementare. Inițiatorii Natiunedeactiune.ro au identificat că principalele probleme sunt cauzate de lipsa de informații, limitările de timp și mai ales lipsa de resurse.  

Pentru a soluționa un număr cât mai mare de blocaje de implementare, noua platformă web facilitează comunicarea între inițiatori, echipe de voluntari și potențiali donatori.

„Acum e mai real ca niciodată că toți suntem în aceeași barcă. Putem să alegem să fugim sau să luptăm. Ne dăm seama că acum avem nevoie de un cadru organizat, centralizat, care să ne mobilizeze cu un scop precis. Pe www.natiunedeactiune.ro aducem împreună nevoi, idei, inițiative și resurse pentru maximizarea impactulului soluțiilor. Fie că vorbim despre lipsa de materiale de bază, până la suportul emoțional de care avem nevoie mai mult ca oricând, ne dorim să rezolvâm orice problemă împreună, să facem lucrurile să se întâmple. Să găsim soluții. Să putem. Să facem bine”, spune reprezentantul echipei de voluntari Natune De Actiune.

ONG-uri și inițiatori de proiecte își pot înscrie proiectul, alături de o descriere a nevoilor și resursele necesare implementării, pe www.natiunedeactiune.ro.

Site-ul permite utilizatorilor să se afle în contact direct cu echipele de voluntari ce doresc să se alature cauzelor înscrise. De asemenea, platforma permite comunicarea între inițiatori pentru ca oricine sa poată contribui la deblocarea proiectelor, într-un mod cât mai eficient.

Platforma a fost concepută în colaborare cu McCann PR, Entreprenation, Zitec și AlpAccess.

Leave a comment

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă