Companii Stiri

Arval Romania, crestere cu 12% a afacerilor

18 apr. 2016 2 min

Arval Romania, crestere cu 12% a afacerilor

Reading Time: 2 minute

Arval Romania, compania specializata in leasing auto cu servicii incluse, anunta o crestere cu 12% a cifrei de afaceri in 2015 comparativ cu anul anterior. Totodata, flota in administrare a companiei a crescut anul trecut cu 15%, de la 6.659 la 7.658 de vehicule.

Cifra de afaceri a companiei a atins anul trecut pragul de 37 de milioane de euro, rezultat atribuit de catre reprezentantii Arval portofoliului brandului, intrucat 75% dintre contracte au venit de la clientii existenti, ce au ales sa isi reinnoiasca ciclurile operationale.

“2015 a fost un an plin de provocari pentru Arval Romania si suntem fericiti sa anuntam ca s-a incheiat mai bine decat previzionasem. Cu o cota de piata de aproape 17%, suntem increzatori ca, punand nevoile clientilor nostri si ale utilizatorilor finali in varful listei noastre de prioritati, am reusit sa cream o strategie castigatoare, care livreaza ROI relevant si confirma valoarea brandului”, a declarat Dan Boiangiu, General Manager Arval Romania, intr-un comunicat de presa.

Pentru anul 2016, Arval Romania vizeaza o crestere a flotei in administrare de pana la 8,400 de vehicule si planifica extinderea gamei de servicii. Conducerea companiei intentioneaza sa creasca nivelul de inovatie si sa implementeze strategii de customer service personalizate nevoilor clientilor si consumatorilor finali.

“Anul trecut a fost predominant axat pe solutii inovatoare; am avut cateva proiecte foarte interesante in zona de digitalizare a serviciilor, pentru a simplifica managementul flotei si pentru a imbunatati traseul utilizatorului online. Anul acesta, ne concentram pe <<experientele utilizatorilor vehiculelor>> si pe <<comportamentul utilizatorilor>>, aceasta din urma fiind o zona care nu a fost inca studiata de companiile din Romania si care consideram ca ne va ajuta sa gasim metode noi si eficiente de a reduce costurile, adaptandu-ne la tiparele comportamentale ale utilizatorului final”, concluzioneaza Dan Boiangiu.

Cresterea subsidiarei romanesti este in concordanta cu rezultatele internationale ale Arval, intrucat compania a inregistat o crestere cu 9% numarului de vehicule comandate (255.444) si cu 3% a vehiculelor rulate vandute (189.200). Compania a anuntat cresterea cu 8,3% a flotei Arval (785.000 de vehicule in intreaga lume).

Achizitia in Europa a companiei GE Capital Fleet Services,  aduce flota in administrarea Arval la un total de 949.000 de vehicule.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: