Tech

The Newsroom câștigă How to Web Startup Spotlight 2016

4 nov. 2016 2 min

The Newsroom câștigă How to Web Startup Spotlight 2016

Reading Time: 2 minute

Newsroom a câștigat premiul pentru cel mai bun startup  în cadrul How to Web Startup Spotlight 2016, program de dezvoltare a afacerilor în tehnologie, organizat în cadrul How to Web Conference la Teatrul Național din București. Startup-ul LiveMon a fost desemnat cel mai bun startup în domeniul securității cibernetice, startup-ul MRise a avut cea mai bună poveste, în timp ce Enty a primit premiul pentru inovație IXIA Innovation Award. Pe parcursul celor două zile ale evenimentului, cele 50 de echipe acceptate în program au participat la 600+ sesiuni de mentorat și întâlniri de business și 12 sesiuni de pitching, iar participanții au învățat mai multe despre trendurile în inovație și antreprenoriat în tehnologie din prezentările și discuțiile celor peste 45 de invitați care au urcat pe cele două scene ale conferinței.

How to Web Conference 2016 a pus accentul pe poveștile fondatorilor de startup-uri care au construit companii globale. Ediția din acest an a reunit circa 50 dintre cele mai bune startup-uri în tehnologie din Europa, 20+ fonduri de investiție și sute de profesioniști în tehnologie de la 100+ companii internaționale.

Juriul format din fondatori de startup-uri active pe piața globală, mentori internaționali și investitori activi, a avut misiunea de a alege doar 10 echipe finaliste din cele 50 care și-au prezentat produsele în cele două zile a conferinței. La finalul competiției de pitching pentru premiile de peste 30.000 de dolari, startup-urile câștigătoare au fost:

The Newsroom a câștigat premiul de Cel mai Bun Startup oferit de IXIA Romania

The Newsroom ajută creatorii de conținut să distribuie conținut digital  rapid, personalizat și relavant pentru cititori in functie de interesele lor.

Enty a câștigat  IXIA Innovation Award premiu oferit de IXIA Romania

ENTy este un dispozitiv medical folosit pentru a analiza echilibrul urechii interne în vederea corectării și măsurării posturii.

LiveMon a câștigat premiul Bitdefender Cybersecurity Award oferit de Bitdefender

LiveMon – tehnologie complexă de monitorizare care generează soluții de identificare și eliminare a amenințărilor care pot afecta serviciile companiilor.

MRise a câștigat CyberGhost Award pentru cea mai bună poveste, premiu oferit de CyberGhost

MRise – dispozitiv care integrează „Internet of things” în motociclete pentru a trimite notificări despre accidente și pentru a integra o alarmă inteligentă.

Celelalte 10 startup-uri care au intrat în ultima etapă a competiției How to Web Startup Spotlight 2016 sunt:

  • BOX2M – tehnologie care oferă soluții inovatoare, flexibile și la prețuri accesibile pentru măsurarea, contorizarea și controlarea site-urilor industriale,
  • Findie – platformă video oferită ca serviciu care permite companiilor să lanseze site-uri și aplicații mobile de conținut video în minute, nu luni.
  • InnerTrends – platformă care oferă companiilor SaaS soluții de creștere rapidă prin interpretarea datelor.
  • TalentBrowse – prima platformă de agregare care conectează angajatorii cu talentele disponibile din cele mai bune agenții de recrutare.
  • TypingDNA– produs de tip SaaS care folosește algoritmi de inteligență artificială pentru identificarea și autentificarea utilizatorilor în funcție de modul în care tastează.
  • Holosee – tehnologie care creează holograme și le transmite în realitate augmentată sau în realitate virtuală.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: