Marketing Stiri

Nicoleta Eftimiu, președintele juriului Romanian Effie Awards

6 iun. 2018 < 1 min

Nicoleta Eftimiu, președintele juriului Romanian Effie Awards

Reading Time: < 1 minut

Nicoleta Eftimiu, Franchise Country Manager Coca-Cola România, este preşedintele juriului Romanian EFFIE Awards din acest an. 

Ea conduce Coca-Cola în România din ianuarie 2017, din cea mai înaltă poziție în structura organizatorică a companiei pentru țările din Europa de Sud-Est. Are o experiență de aproape două decenii, timp în care a lucrat direct sau indirect pentru Coca-Cola. Și-a început parcursul profesional în agenție în poziția de Account Director pentru brand, apoi s-a alăturat echipei Coca-Cola HBC România în poziția de Category Manager Stills and New Business. A făcut următorul pas către Coca-Cola România, unde a ocupat atât funcții locale, cât și regionale, de la Brand Manager la Marketing Director. Sub conducerea Nicoletei Eftimiu, echipa Coca-Cola România a inițiat campanii cu rezultate la nivel de business și concepte inovatoare care au fost recunoscute în festivaluri de publicitate internaționale.

Juriul competiţiei Romanian Effie Awards 2018 este format din peste 100 de specialişti în comunicare, reprezentanţi ai clienţilor, ai agenţiilor de publicitate, de research şi CEO ai grupurilor de comunicare.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: