Lifestyle Stiri

Noi artiști pe scena ediției aniversare Summer Well

4 feb. 2020 2 min

Noi artiști pe scena ediției aniversare Summer Well

Reading Time: 2 minute

Foster the People, Balthazar, Two Door Cinema Club, Keane, L’Imperatrice, Jadu Heart, Digitalism și Bob Moses (club set) se alătura artiștilor care vor urca pe scena celei de-a zecea ediții a festivalului Summer Well.

Two Door Cinema Club vin pentru prima data în țara noastră, fiind în plin turneu de promovare al noului album “False Alarm”, lansat în 2019. L’Imperatrice și Jadu Heart completează lista artiștilor care vor cânta pentru prima data în România în această vară.

Trupa Keane promite un show special în acest an la Summer Well, primul lor album fiind al doilea cel mai bine vândut album în Marea Britanie. Cel de-al doilea album de studio, “Under the Iron Sea”, s-a poziționat pe primul loc în topul britanic imediat după lansare și a debutat pe locul al patrulea în clasamentul Billboard 200. 

Trupa indie pop Foster the People, cunoscută pentru hitul viral din 2010, “Pumped up kicks”, care le-a adus 3 nominalizări la premiile Grammy în anul următor, se alătura artiștilor care vor urca pe scena ediției aniversare Summer Well în această vară.

De pe scenele marilor festivaluri internaționale, cum ar fi Coachella, duo-ul de muzică electronică Digitalism vine în această vară la Summer Well, unde, alături de Bob Moses, vor bucura pasionații de muzică electronică în cadrul afterparty-urilor care vor închide cele două zile principale de festival.

Festivalul va avea loc la Domeniul Stirbey din Buftea și parcul secular care îl înconjoară, în perioada 7-9 august 2020.

Prețul unui abonament este de 245 lei + taxe până pe 5 februarie și poate fi cumpărat de pe www.summerwell.ro și www.easytickets.ro. Începând cu 6 februarie prețul unui abonament va fi de 275 lei + taxe. 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: