fbpx
Companii Stiri

Noi retaileri se alătură FASHION HOUSE Outlet Centre București2 min

05/02/2018 2 min read

author:

Noi retaileri se alătură FASHION HOUSE Outlet Centre București2 min

Reading Time: 2 minute

Patru noi retaileri s-au alăturat mixului de chiriași al centrului comercial, închiriind o suprafață de 1.285 de metri pătrați. Noile nume care se adaugă gamei de mărci sunt Koton, TinaR, Exclusive VN și English Home.

Koton este un brand internațional de renume care își are originile în Turcia. Cu abordarea sa creativă și orientată spre clienți, Koton are ca misiune să reunească tendințele sezoniere cu designul autentic. Marca oferă o gamă largă de colecții pentru doamne, domni, tineri și copii. Compania a închiriat o suprafață comercială de 833 de metri pătrați în cadrul FASHION HOUSE Outlet Centre București.

Următorii doi noi locatari ai centrului comercial sunt mărci locale de renume, cu o reputație puternică: TinaR și Exclusive VN au preluat 173, respectiv 148 de metri pătrați. În plus, Enghlish Home a închiriat 131 de metri pătrați. Adițional stilului său britanic, English Home oferă produse care îndeplinesc dorințele consumatorilor pentru dormitoare, băi, bucătării și sufragerii.

”Am observat în mod constant o creștere a interesului față de conceptul de outlet și numeroase mărci internaționale și locale care operează în România sunt dornice să deschidă magazine în cadrul FASHION HOUSE Outlet Centre București. Piața românească este foarte promițătoare pentru segmentul de outlet-uri și suntem siguri că există loc pentru noi proiecte interesante”, a declarat Brendon O’Reilly, Managing Director al FASHION HOUSE Group.

FASHION HOUSE Outlet Centre București s-a deschis în 2008 în cadrul parcului comercial West Park Retail și reprezintă primul centru comercial de tip outlet din România, fiind dezvoltat de către FASHION HOUSE Group, parte a Liebrecht & wooD Group.

Mixul de chiriași ai proiectul include brand-uri precum: Puma, Adidas, US Polo, Champion, Stefanel, Collective, Mango, Kenvelo, Tom Tailor, Benvenuti, Il Passo, Ecco, Camel Active, Diesel, Lee Cooper, Guess, Napoleoni, TED’s Coffee, Lacoste & Gant, Desigual, Triumph, Levi’s, Motor Jeans, Casa Convenienza și mulți alții. Cu discount-uri cuprinse între 30% și 70% pe tot parcursul anului la articolele fashion de firmă, FASHION HOUSE Outlet Centre București completează perfect oferta West Park – unul dintre cele mai populare parcuri de retail din București, cunoscut pentru multitudinea de bunuri oferite.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *