Stiri Tech

Noile televizoare smart de la Samsung vor folosi Tizen

6 ian. 2015 2 min

Noile televizoare smart de la Samsung vor folosi Tizen

Reading Time: 2 minute

Samsung Electronics a anuntat ca televizoarele inteligente lansate incepand cu 2015 vor rula un nou sistem de operare, numit Tizen, intr-o incercare de a oferi mai multa flexibilitate la nivelul continutului si interconectarii device-urilor.

Platforma Smart Hub a fost imbunatatita, fiind afisata pe un singur ecran pentru a permite o navigare usoara si acces rapid. Noul Smart Hub le ofera utilizatorilor acces intuitiv la continut, ecranul afisand cele mai recente accesari, precum si recomandari. De asemenea, Smart Hub-ul permite un control optimizat pe orizontala si verticala pentru un plus de eficienta si precizie.

Datorita Tizen, televizorul poate fi conectat mult mai usor cu alte dispozitive. Prin Wi-Fi Direct, continutul este partajat usor de pe un dispozitiv mobil pe televizor si invers, printr-un singur click. Prin aplicatia Bluetooth Low Energy (BLE), software-ul de pe Samsung Smart TV cauta automat dispozitivele Samsung din apropierea sa si se conecteaza la ele. Aceasta functie le permite utilizatorilor sa acceseze continut pe mai multe dispozitive compatibile. In plus, utilizatorii pot vizualiza continutul transmis in direct sau alt continut de pe televizorul lor pe dispozitivele mobile, atunci cand acestea sunt conectate la aceeasi retea, chiar si daca televizoarele sunt stinse.

Samsung Sports Live le permite utilizatorilor sa vizioneze in timp real meciuri si sa acceseze in acelasi timp, pe acelasi ecran, informatii si statistici despre jucatori si echipe. Samsung a incheiat parteneriate cu marile companii de jocuri pentru un catalog variat de jocuri sportive.

Jocul Just Dance Now este disponibil la nivel global pe toate televizoarele Samsung Smart, printr-un parteneriat cu Ubisoft. Utilizatorii se vor putea juca si vor putea dansa in fata televizoarelor, folosind telecomanda Smart si dispozitivele mobile. Jocul poate fi jucat de mai multi utilizatori, pentru o experienta completa in familie sau intre prieteni.

Bingo HOME: Race to Earth este un joc inspirat din noul film Home, produs de cei de la Dreamworks Animation, ce poate fi jucat pe televizoare si alte dispozitive smart din casa. Tehnologia folosita este un nou ecosistem inovator dezvoltat de Samsung si Yahoo pentru interactiunea cu mai multe ecrane in aceeasi incapere.

Aplicatia Milk Video, dezvoltata de Samsung, le ofera utilizatorilor acces la cele mai populare si interesante videoclipuri, acestia bucurandu-se de continut premium oferit de peste 50 de parteneri Samsung. Pentru a ajuta utilizatorii sa descopere si mai mult continut distractiv, functia On a televizoarelor Samsung le ofera acestora recomandari in functie de continutul consumat anterior.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: