Tech

Note10, noua stea din Galaxia Samsung

8 aug. 2019 2 min

Note10, noua stea din Galaxia Samsung

Reading Time: 2 minute

Samsung lansează oficial în România Galaxy Note10, o nouă gamă de smartphone-uri premium, care îmbină design-ul elegant cu performanțe puternice și instrumente de productivitate. Pentru prima dată, Galaxy Note vine în două dimensiuni, astfel încât utilizatorii să poată alege care este cea mai potrivită variantă pentru ei: display Cinematic Infinity de 6,3 inci, respectiv display de 6,8 inci (Note10+). Display-ul edge-to-edge Cinematic Infinity al lui Galaxy Note10 aproape nu mai are margini,  iar decupajul în ecran pentru camera frontală este mic și amplasat central, pentru un design echilibrat. Note10 folosește Dynamic AMOLED, cu certificare HDR10+ și Dynamic Tone Mapping.

Cu Note10, utilizatorii pot lua notițe, pot converti instantaneu scrisul de mână în text digital în Samsung Notes și îl pot exporta în diferite formate, inclusiv Microsoft Word. Utilizatorii pot și să-și personalizeze notițele prin reducerea, mărirea sau schimbarea culorii textului. 

De asemenea, Note10 aduce îmbunătățiri S Pen-ului; dacă pe Galaxy Note9 S Pen-ul a primit funcția de Bluetooh Low Energy, S Pen-ul de pe Galaxy Note10 primește și funcția Air, ceea ce înseamnă că utilizatorii pot controla device-ul prin anumite gesturi făcute cu S Pen-ul. Prin intermediul funcției Air SDK, dezvoltatorii software pot crea funcții de control personalizate care le oferă utilizatorilor posibilitatea de a  utiliza aplicațiile preferate folosind gesturi.

Realitate augmentată

Galaxy Note10 integrează cele mai noi capabilități AR și 3D în cameră. Alături de obiectivul cu unghi ultra-larg, Note10 pune la dispoziție un mediu cu totul nou creatorilor de conținut. Alături de AR Doodle, se poate utiliza S Pen-ul pentru a personaliza fotografiile cu desene dinamice, efecte și animații. Iar cu ajutorul 3D Scanner (trebuie descărcat) o noutate în seria Note, camera Depth Vision poate face o scanare a oricărui obiect și o poate transforma instantaneu într-o imagine dinamică 3D.

De asemenea, pentru gamerii care doresc să adauge o anumită personalitate streaming-urilor sau pentru vloggerii care doresc să își îmbunătățească calitatea tutorialelor video, Galaxy Note10 introduce funcția Înregistrare Ecran. Se pot captura imaginile de pe ecran, opta pentru opțiunea picture-in-picture pentru a adăuga reacții și folosi S Pen pentru a face mențiuni direct în video.

Note10+ permite o încărcare prin încărcătorul de 45W (poate fi achiziționat separat), astfel încât în 30 de minute utilizatorii își pot încărca telefonul complet.

Disponibilitate

Galaxy Note10 și Galaxy Note10+ vor fi disponibile în nuanțele Aura Glow, Aura White și Aura Black începând cu 23 August. Precomenzile vor fi disponibile în perioada 8 – 22 august, ca parte a programului de Trade-in, disponibil la partenerii Samsung. Clienții care înregistrează o precomandă pentru noile Galaxy Note și aduc un telefon vechi, în programul de Trade-In, pot beneficia de 450 RON.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: