Management Stiri

Nou CEO pentru Telekom Romania

22 dec. 2015 < 1 min

Nou CEO pentru Telekom Romania

Reading Time: < 1 minut

De la inceputul anului viitor, Miroslav Majoroš va prelua functia de CEO al Telekom Romania, inlocuindu-l pe Nikolai Beckers, care va parasi grupul german.

Miroslav Majoroš (56 de ani) are o pregatire profesionala cu profil tehnic, ocupand pozitii de conducere in cadrul Slovak Television, IBM Slovacia, si, in ultimii 13 ani in cadrul Telekom. Din 2010 a detinut pozitia de Presedinte al Consiliului de Administratie si CEO al Slovak Telekom. La Telekom Romania, noul CEO va avea ca prioritati extinderea retelelor FTTH si 3G/4G, precum si continuarea demersurilor pentru integrarea juridica a operatiunilor. Miroslav Majoroš va ramane Presedinte al Consiliului de Administratie al Slovak Telekom.

„Ma bucur ca MiroslavMajoroš se alatura operatiunilor noastre foarte importante din Romania, aducand o experienta de valoare de pe o piata cu provocari similare. Ii urez succes in noul sau mandat de a conduce Telekom Romania catre pozitia de lider, in beneficiul clientilor, angajatilor si actionarilor companiei”, spune Michael Tsamaz, Presedinte si CEO OTE Group si Presedintele Consiliului de Administratie al Telekom Romania.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: