fbpx
Marketing Stiri

Noua campanie Billa răsplătește generozitatea2 min

29/11/2016 2 min read

Noua campanie Billa răsplătește generozitatea2 min

Reading Time: 2 minute

Cea mai recentă campanie de comunicare Billa “Generoși în fiecare zi” a debutat cu un teaser sub forma unui spot TV și este completată, începând cu data de 24 noiembrie și până la final de an, de o comunicare integrată cu componente tactice pe TV, radio, print, OOH, metrou, online, Facebook și în magazine. 

Promoția lansată de Billa prin această campanie presupune că la fiecare 150 lei cheltuiți, clienții primesc automat o reducere de 10 lei și au șansa de a câștiga unul din premiile mari constând în de până la trei ori valoarea cumpărăturilor din perioada sărbătorilor.

Promoția din magazine este dublată de o activare în online prin intermediul platformei www.craciuninfiecarezi.ro unde oricine poate trimite cadouri și, cu cât dăruiește mai mult, cu atât poate să câștige mai mult pentru că donațiile făcute se pot întoarce o dată, de două ori, sau chiar de trei ori. În plus, persoana care a primit cele mai multe donații câștigă automat un coș special de Crăciun.

“În fiecare an, comunicările de Crăciun tratează subiectul bunătății și al generozității, însă cu un accent mai degrabă consumerist. Noi ne-am dorit să adresăm adevăratele valori și aspectele mai puțin tangibile ale sărbătorilor de iarnă, adică acele trăiri care dau Crăciunului un spirit aparte și să încurajăm publicul să mențină această stare pe tot parcursul anului. Pentru că nu trăim cu adevărat numai de sărbători. Timpul trece mult prea repede pentru a amâna un moment care depinde de noi sa fie complet”, a spus Raluca Mihăilă, Director de Marketing al Billa România.

Rețeaua de magazine Billa face parte din Grupul Carrefour România ca urmare a tranzacției încheiate în luna iulie a acestui an. În România, Grupul Carrefour număra 282  de magazine dintre care 31 de hipermarketuri ‘Carrefour”, 111 supermaketuri “Market”, 43 de magazine de proximitate “Expres”, 10 magazine de proximitate “Contact” , un magazin de comerț online și 86 de magazine Billa.

 

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *