Stiri Antreprenori

Noua generație de antreprenori, la Upgrader

23 nov. 2018 2 min

Noua generație de antreprenori, la Upgrader

Reading Time: 2 minute

Camelia Șucu, Owner ClassIn, Nicoleta Iordan, Co-Fondatoare Cărturești și Avi Cicirean, fondatorul Brand Minds și al Brand Emotion, sunt cei trei antreprenori invitați la ediția din data de 29 noiembrie a conferinței Upgrader – Noua generație de antreprenori.

La fiecare ediție a acestui eveniment sunt invitați la microfon trei speakeri, întotdeauna antreprenori consacraţi, autentici, care vin să vorbească, timp de câte 30 de minute fiecare, deschis din experiența lor.

noua generatie de antreprenori

Evenimentul reprezintă o oportunitate de networking, unde ai ocazia să întâlnești, la fiecare ediție, 130 – 150 de antreprenori.

Camelia SucuCamelia Șucu este antreprenoare în serie, deținătoarea unui portofoliu de afaceri variat, în domenii precum design, lifestyle, nutriție și agricultură. Co-fondatoare, în 1993, a Mobexpert, a făcut în 2007 exit-ul din cea mai mare companie autohtonă de profil, întâi pentru a se dedica segmentului premium al pieței de mobilier prin compania ClassIn, dupa care au urmat o serie de investiții în alte business-uri. Camelia Șucu este cunoscută pentru implicarea sa în proiecte sociale și culturale, pentru susținerea creativității și pentru sprijinul oferit tinerilor talentați, artiști sau antreprenori.

Flaviu Avi CicireanFlaviu Avi Cicirean este fondatorul Brand Minds și al Brand Emotion. Brand Emotion este o agenție de advertising fondată în anul 2005, ce are la activ peste 25.000 de reclame. Brand Minds este cea mai importantă conferință de business din Sud-Estul Europei, care a adus în tară nume ca Seth Godin, Daniel Goleman sau Gary Vaynerchuk.

Nicoleta IordanNicoleta Iordan este Co-Fondatoare a librăriilor Cărturești. În anul 2000 lansa alături de Serban Radu prima librărie Cărturești pe strada Edgar Quinet din Bucureşti. Ceea ce a început ca și un experiment, într-o perioadă în care la prima vedere piața de carte nu părea să mai aibă un potențial, a devenit un business de succes, lider în îndustria sa. În prezent, Cărturesti deține 24 de librării și un magazin online, cu o cifră de afaceri de peste 25 milioane de euro.

Înscrierile la conferință se pot face aici

Upgrader Community este un concept românesc, dedicat antreprenorilor români, lansat în 2016.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: