Stiri Companii

Noul Sun Plaza are 81.000 mp și peste 170 de magazine

21 mart. 2018 2 min

Noul Sun Plaza are 81.000 mp și peste 170 de magazine

Reading Time: 2 minute

Sun Plaza a finalizat procesul de reconfigurare început acum doi ani. Aceasta este cea mai mare remodelare a unui shopping center din România, cu 20.000 mp nou construiți sau reconfigurați și 40 de magazine noi.

Panorama Sun Plaza exterior

”Noul” Sun Plaza are începând cu data de  22 martie 81.000 mp utili închiriați în totalitate și  peste 170 de spații comerciale. Noile magazine ce urmează a fi deschise sunt: Calzedonia, Credit Europe Bank, Intimissimi, La Femme, Meli Melo Deco, Sizeer, Sofiaman,Travel Brands și Various Brands. Vor fi inaugurate restaurantele Marty și Toan’s. Totodată, se vor redeschide și magazinele Jolidon, Mango și Yves Rocher.

Panorama Sun Plaza interior

Pentru a marca finalizarea lucrărilor, între 22 și 25 martie, Sun Plaza se transformă în scenă de spectacole, prin etalarea unor momente de artă contemporană, de divertisment și de învățare susținute de artiști și dansatori, printre un moment de vioară, acrobații extreme sau amuzante, precum Baloon Man, ori show-uri de dans susținute de trupele Spanish Sun Dance Group și Quick Change Duo.

O expoziție de flori va începe pe 23 martie și va fi deschisă până pe 5 aprilie. Experiența de a găti cu flori, alături de cea care a adus în prim-plan conceptul, în cadrul workshop-urilor dedicate (24 martie, în 2 sesiuni – 11.00-11.30 și 12.30-13.00) și momentele de învățare de a decora cu flori și fructe sunt câteva dintre propunerile la care publicul se poate înscrie gratuit.

Peter Kogler Sun Plaza

Artistul austriac Peter Kogler, unul dintre pionierii artei generate pe computer, a realizat pentru Sun Plaza două lucrări de amploare. Design-ul pasajului care face legătura dintre metrou și centrul comercial, cu pereții în linii curbe, vibrante, poartă amprenta artistului care este recunoscut pentru lucrările hipnotice și creatoare de iluzii optice. Artistul a creat și o instalație impresionantă de lumini, înaltă de 18 metri și cântărind o tonă, fiind cea mai mare lucrare individuală produsă de firma Zumtobel, liderul de piață din Europa de pe segmentul instalațiilor de iluminat. 

Array

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: