fbpx
Stiri Tech

NTT Data se extinde și se va muta în Unirii View1 min

07/08/2017 2 min read

NTT Data se extinde și se va muta în Unirii View1 min

Reading Time: 2 minute

Furnizorul de servicii și soluții software NTT Data România a închiriat o suprafață de 4.000 de metri pătrați în proiectul Unirii View, turnul de birouri cu 18 etaje aflat în dezvoltare în apropiere de Piața Unirii din București. 

”În următorii ani ne dorim o prezență sporită pe piața locală și, în consecință, am considerat că este foarte important să închiriem o locație reprezentativă, la nivelul pretențiilor pe care le avem față de evoluția activităților noastre din România. Suntem bucuroși că am ajuns la o soluție în acest sens cu proprietarii clădirii Unirii View. Pentru anul financiar în curs planficăm atingerea unei cifre de afaceri de 55 de milioane de euro și mărirea echipei NTT Data România la 1.600 de membri, de la 1.450 de persoane în prezent”, a declarat Daniel Metz, CEO NTT Data România, companie parte a concernului japonez cu același nume, un gigant cu afaceri anuale de peste 13 miliarde de euro și cu peste 76.000 de angajați la nivel mondial.

Unirii View, proiect dezvoltat de către investitorul belgian Yves Weerts în urma unei investiții de aproximativ 33 de milioane de euro, va avea o suprafață închiriabilă de aproximativ 18.000 de metri pătrați, livrarea fiind estimată pentru vara anului 2018. Clădirea este amplasată pe bulevardul Corneliu Coposu și va avea 18 etaje: parterul, 17 etaje pentru birouri și ultimul etaj tehnic, plus o parcare subterană generoasă împărțită pe 3 niveluri. Cu o înălțime care va atinge 73 de metri, Unirii View va reprezenta și cea mai vizibilă clădire din centrul Capitalei.

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *