fbpx
Companii Stiri

Coca-Cola HBC porneste “Dupa Noi”1 min

22/06/2016 < 1 min read

Coca-Cola HBC porneste “Dupa Noi”1 min

Reading Time: < 1 minut

Coca-Cola HBC Romania a lansat platforma “Dupa Noi”, care va ingloba atat initiativele de sustenabilitate ale companiei, cat si programe ale comunitatilor.

Proiectul incepe cu Tara Dornelor, zona de unde izvoraste apa pentru produsele Dorna, Dorna Izvorul Alb si Poiana Negri. In Tara Dornelor, mai precis in Poiana Negrii, compania detine fabrica de imbuteliere a apei minerale, aici locuind peste 150 de angajati Coca-Cola HBC si familiile lor.

“Ni s-a parut firesc sa oferim ceva inapoi acestei regiuni, precum si oamenilor care locuiesc aici si contribuie la prezervarea si autenticitatea ei. Dincolo de promovarea zonei si a povestilor minunate pe care le-am descoperit aici, lucram la proiecte punctuale care vor ajuta la dezvoltarea comunitatii locale”, a declarat Irina Ionescu, Public Affairs & Communication Manager Coca-Cola HBC Romania.

Strategia pe termen mediu a platformei “Dupa Noi” are in vedere crearea de continut pentru promovarea zonei, a oamenilor, traditiilor si mestesugurilor din Tara Dornelor, precum si incurajarea unui stil de viata responsabil, prietenos cu mediul inconjurator.

Pe viitor, platforma va include si ale zone din tara.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *