Companii Management

O nouă asigurare pentru companii

19 sept. 2018 2 min

O nouă asigurare pentru companii

Reading Time: 2 minute

Eurolife ERB Asigurări își extinde portofoliul cu asigurarea de sănătate Health Protect, un produs dedicat companiilor, care vor să le ofere angajaților beneficii salariale pe termen lung.

Asigurarea de sănătate Health Protect completează portofoliul Eurolife și le propune angajatorilor din România un pachet optim, complex și complet pentru salariații acestora. În cadrul pachetului sunt disponibile și servicii de spitalizare în limita a 100.000 de lei pe an de asigurare. În baza acestei asigurări, beneficiarii au acces la consultații, sfaturi medicale de specialitate, proceduri de diagnosticare, intervenții chirurgicale sau spitalizare în limita a 100.000 de lei/an, având astfel confortul protecției financiare asigurată de poliță.   

„La nivelul unei companii, starea de bine a angajaților este unul dintre barometrele stării de bine ale afacerii în sine. Este valabil atât în cazul corporațiilor, cât mai ales în businessurile antreprenoriale, care de cele mai multe ori fac performanță cu o echipă restrânsă. Pentru a le înlesni companiilor și angajaților deopotrivă să trateze fiecare provocare în cea mai bună formă, am creat asigurarea de sănătate Health Protect. Eurolife răspunde astfel unei nevoi existente și în continuă creștere, propunând o soluție completă pentru asigurarea stării de bine a angajaților”, spune Anita Nițulescu, CEO Eurolife ERB Asigurări. „Pe termen mediu și lung, segmentul asigurărilor de sănătate are un potențial extraordinar, pe fondul unei nevoi a pieței încă neacoperită. Depinde doar de alinierea tuturor părților implicate și crearea unui cadru legislativ, care să îi încurajeze pe angajatori să opteze pentru acestea ca beneficii de bază în cadrul ofertei salariale”, spune Anita Nițulescu.

Noul produs de sănătate va fi distribuit prin intermediul brokerilor de asigurări cu care Eurolife ERB Asigurări a încheiat parteneriate și va fi disponibil companiilor cu peste 5 angajați. Persoanele care beneficiază de acoperirea poliței pot accesa serviciile medicale de spitalizare (disponibile în cadrul pachetului de bază al asigurării), în limita a 100 000 RON / an de asigurare, la care se pot adăuga opțional  servicii de diagnosticare și prevenție, disponibile în cadrul pachetului Ambulatoriu.

Asigurarea Eurolife Health Protect este dezvoltată în parteneriat cu două companii importante prezente pe piața serviciilor medicale din România, respectiv MedNet și Sanador. Astfel, serviciile de spitalizare sunt asigurate de rețeaua MedNet, membră a Munich Re, cel mai mare reasigurator din Germania și unul dintre cei mai mari reasiguratori la nivel mondial. MedNet asigură asistență în partea de call center, evaluarea evenimentelor asigurate, gestionarea rețelei de spitale. Totodată, prin intermediul Sanador – care deține Spitalul Clinic Sanador, clinici, laboratoare și radiologie imagistică medicală de top – este asigurat accesul la serviciile medicale în regim ambulatoriu.

Foto: © Sirinarth Mekvorawuth | Dreamstime

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: