Business Companii Stiri

Grupul CVW Technologies, venituri în creștere cu 47,5%

10 iun. 2020 < 1 min

Grupul CVW Technologies, venituri în creștere cu 47,5%

Reading Time: < 1 minut

Grupul CVW Technologies anunță venituri de 4.278.000 lei aferente T1 2020 și o creștere cu 47,5% față de aceeași perioadă a anului trecut pe segmentul stațiilor de tratare și epurare apă.

La finalul anului trecut, compania a raportat afaceri de 24.500.000 lei pentru întreg anul 2019.

Rezultatele sunt repartizate pe trei segmente importante de activitate, respectiv segmentul alimentărilor cu apă și canalizare, segmentul automatizărilor industriale și cel al stațiilor de tratare și epurare a apei.

Printre proiectele contractate în primul trimestru al anului se numără cinci stații de epurare ape uzate din județele Maramureș, Prahova și Timiș pentru deservirea unor localități cu un număr de locuitori cuprins între 1.600 și 3.000 de persoane, dar și șase stații de tratare apă potabilă în vederea distribuirii către consumatori în județele Botoșani, Maramureș, Mureș, Timiș și Constanța.

„Anul acesta, deși a venit cu provocări pentru întreg mediul de business la nivel mondial, este unul în care ne propunem să finalizăm implementarea tuturor proiectelor aflate în diverse stadii de execuție pe aproape întreg teritoriul României. De asemenea, planul nostru cuprinde modernizarea fluxului de producție al fabricii din Măgurele, dar și a echipamentelor de producție, precum și dezvoltarea și diversificarea portofoliului propriu de produse. Totodată, vizăm și extinderea prezenței noastre regionale, prin dezvoltarea rețelei de distribuție în aplicații rezidențiale sub brandul IntelliBIO, dar și dezvoltarea laterală a platformei magazinulapei.ro, dedicată echipamentelor pentru stațiile de tratare și epurare a apei”, a declarat Cătălin Negoiță, CEO CVW Technologies.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: