BizRemote by certSIGN Business Companii Stiri

O nouă platformă de donații online pentru lupta împotriva Covid-19

30/03/2020 < 1 min read

O nouă platformă de donații online pentru lupta împotriva Covid-19

Reading Time: < 1 minut

NEPI Rockcastle a lansat o platformă de donații online pentru lupta împotriva Covid-19. Toate fondurile sunt donate direct în conturile asociației Crucea Roșie Română și sumele vor fi alocate spitalelor în care sunt tratați pacienții infectați cu noul coronavirus.

Platforma de donații online este activă la adresa doneaza.nepirockcastle.com, iar procesul de donare durează doar câteva secunde și poate fi accesat de pe orice dispozitiv conectat la Internet. Persoanele care doresc să sprijine eforturile echipelor medicale pot alege fie dintre cele 3 sume predefinite sau pot completa singure valoarea donației.

Mai mult, pe lângă sprijinul financiar, cei care doresc își pot exprima susținerea și prin cuvinte. Platforma include și un spațiu unde pot fi transmise mesaje pentru toți cei aflați la datorie în această luptă contra-cronometru, urmând ca toate gândurile bune să fie transmise medicilor, asistentelor, ambulanțierilor, personalului auxiliar și tuturor celor din spitale care fac eforturi uriașe în această perioadă.

Campania de donații va rămâne activă până când criza va fi depășită.

Foto: © Mauriceschuckart | Dreamstime.com

Leave a comment

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă