fbpx
MarComm Publicitate Stiri

Golden Drum anunță prelungirea deadline-ului pentru Young Drummers1 min

11/09/2019 < 1 min read

Golden Drum anunță prelungirea deadline-ului pentru Young Drummers1 min

Reading Time: < 1 minut

Creativii cu vârste sub 30 de ani, care își doresc să se înscrie în competiția Young Drummers au la dispoziție încă o săptămână pentru a concura pentru titlul de cel mai bun și creativ afiș, deadline-ul fiind prelungit până pe 17 septembrie 2019.

Golden Drum invită tinerii să se alăture competiției tradiționale “Young Drummers Competition” în vederea realizării unui afiș cu tema “Slovenia, land of clean and healthy waters“ iar autorul celui mai bun afiș va câștiga un premiu de 3000 de euro.

Înscrierile din partea Young Drummers vor fi analizate de un juriu format din cinci membri, coordonat de David Rolfe, Executive Vice President și Director of Integrated Production la BBDO în New York, SUA. Alături de el, din juriu mai fac parte: Boogie, fotograf, Serbia/USA, Martin Ježek, Head of Data, Strategy & Creative, MSL Kindred, Republica Cehă, Milka Pogliani, Creative Consultant și Adviser și fostă Chairwoman în cadrul European Creative Council EMEA, Chairwoman și Executive Creative Director, McCann Worldgroup, Italy, și Ana Savšek, Content Marketing Manager, Slovenian Tourist Board.

Festivalul de Creativitate Golden Drum reunește peste 40 de speakeri internaționali care vor aduce în discuție acțiunile generatoare de schimbări pozitive în publicitate, în perioada 17- 18 octombrie 2019, în Portorož, Slovenia.

Creativii care doresc concureze în competiția Young Drummers se pot înscrie aici.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *