Management Stiri

O româncă, în boardul global Amrop

15 mai 2020 < 1 min

O româncă, în boardul global Amrop

Reading Time: < 1 minut

Oana Ciornei devine, de la jumătatea lunii mai, prima româncă membru în boardul global Amrop, una dintre cele mai importante companii de executive search din lume.

Oana Ciornei conduce din 2010 propria afacere, o companie de Executive Search afiliată la reţeaua internaţională Amrop, prezentă în 47 de țări şi unul din jucătorii de top la nivel mondial.

Boardul global al Amrop este condus de Annika Farin din Germania, alături de încă 7 membri: Oana Ciornei din Romania, Marie Högstedt din Suedia, Adam Saunders din Marea Britanie, Jarle Trandokken din Norvegia, Federico Cúneo din Peru, Andrew Woodburn din Africa de Sud și Eelco van Eijck din Olanda.

„De când am intrat în această profesie am avut o preocupare continuă în a opera la un standard internațional. Sunt mândră că în România am gasit directori generali și directori de resurse umane care au apreciat acest lucru. Acest rol este și o recunoaștere a ceea ce împreună cu clienții, candidații și echipa am realizat aici, pe plan local”, susține Oana Ciornei.

Oana a obținut prima poziţie de top management la 26 de ani şi a acumulat experiență profesională de-a lungul timpului atât în corporaţii, cât și în antreprenoriat, în organizații complexe, dar și în start-up, dezvoltând astfel liderul de piață de azi din România în Executive Search.

Ca studii, Oana a absolvit cursurile Universității de Vest din Timișoara, Secția Informatică și a urmat o serie de programe de dezvoltare la IMD Business School Lausanne.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: