Stiri Tech

Epson lansează Moverio 4.0, ochelari inteligenți pentru realitatea augmentată

7 dec. 2020 2 min

Epson lansează Moverio 4.0, ochelari inteligenți pentru realitatea augmentată

Reading Time: 2 minute

Epson a prezentat cea mai recentă generație de ochelari inteligenți Moverio pentru realitatea augmentată (AR). La zece ani de la prezentarea primelor modele, Epson lansează acum a patra generație de ochelari inteligenți binoculari Si-OLED pentru realitate augmentată.

Noua gamă, care include ochelarii inteligenți BT-40 și BT-40S, le oferă utilizatorilor o serie de caracteristici îmbunătățite, inclusiv un câmp vizual mai larg (FOV), o rezoluție a afișajului HD semnificativ mai mare, un contrast ridicat, conexiune îmbunătățită și un design mai ușor de purtat, ajustabil și mai confortabil.

”Pandemia a accelerat apariția a numeroase aplicații, îmbunătățind comunicarea la distanță pentru a oferi mai multă eficiență operațională, costuri reduse și o amprentă de carbon mai mică. Cele mai noi produse – BT-40S și BT-40 – vor permite să apară și mai multe aplicații, pe măsură ce utilizatorii profită de caracteristici îmbunătățite”, spune Valerie Riffaud-Cangelosi, Director al Departamentului de Dezvoltare din cadrul Epson Europe.

Ochelari inteligenți Moverio 4.0

Moverio BT-40 poate funcționa ca o stație de lucru virtuală, perfectă pentru directorii diferitelor companii care se adaptează noilor stiluri de muncă și celor care lucrează de acasă.

Moverio BT-40S include opțiunea unui Controler Inteligent cu Android pentru integrarea softwareului. Controlerul Inteligent Moverio este compatibil cu Google Play și a fost dezvoltat pentru o gamă largă de aplicații. Totodată, dispune de un ecran tactil integrat, interfețe de utilizator personalizate, memorie de până la 2TB și a primit ratingul IPx2 pentru durabilitate. Controlerul are conexiuni Wi-Fi, Bluetooth, GPS, busolă, accelerometru, giroscop, cameră foto, lanternă, microfon și mufă audio și acumulator reîncărcabil ce oferă redare video de până la 5 ore.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: