Stiri

EUROPAfest, în iulie, la București.

16 iun. 2021 < 1 min

EUROPAfest, în iulie, la București.

Reading Time: < 1 minut

Festivalul EUROPAfest – jazz, blues, pop, clasic, care va reuni artişti din 20 de ţări, va avea loc în perioada 16 – 24 iulie.

„Artişti din 20 de ţări – Argentina, Aruba – Insula Caraibe, Azerbaidjan, Australia, Austria, Brazilia, Columbia, Coreea de Sud, Cuba, Elveţia, Finlanda, Franţa, Germania, Italia, Japonia, Polonia, Rusia, Statele Unite ale Americii, Ţările de Jos şi Ucraina vor prezenta producţii muzicale în spaţii de concert tradiţionale şi neconvenţionale”, au comunicat organizatorii.

Festivalul va respecta regulile de protecție sanitară

Echipa festivalului îşi doreşte ca fiecare persoană care participă la EUROPAfest să vină cu încredere şi să ştie că se va urma întocmai protocolul şi normele de protecţie şi siguranţă indicate de autorităţi.

„Am ales ca slogan pentru această ediţie „Return to Live Music. No limits, just hope”. 2020 a fost un an în care am conştientizat cu toţii rolul artei şi în special al muzicii în a ne crea o stare de bine, de echilibru. Am redescoperit bucuria lucrurilor simple, autentice, dar ne-am găsit şi propriile limite. După luni de restricţii şi săli de spectacole închise, după seri de streaminguri online lipsite de emoţia live-ului, suntem nerăbdători să revenim la concertele cu public şi să simţim că totul va fi bine”, afirmă directorul EUROPAfest, Luigi Gageos.

Biletele vor fi puse în vânzare pe www.iabilet.ro.

Unic în România, în 2005 EUROPAfest a fost primul eveniment căruia Casa Regală i-a acordat înaltul patronaj, iar din 2015 este festival EFFE (Europe’s finest festivals), titulatură oferită de Comisia Europeană şi Parlamentul European. Programul festivalului este disponibil pe pagina EUROPAfest.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: