Stiri Tech

La ce preț a ajuns noul moto g9 play în România

24 aug. 2020 2 min

La ce preț a ajuns noul moto g9 play în România

Reading Time: 2 minute

Motorola anunță lansarea pe piața din România a noului moto g9 play, unul dintre primele telefoane echipate cu Qualcomm Snapdragon 662 Mobile Platform.

Platforma permite o mai bună experiență pentru jocuri și vizionarea clipurilor, fără întreruperi, cu o grafică mai bună datorită tehnologiei AI. În plus, multitasking-ul se realizează fără decalaje sau întârzieri, grație procesului Snapdragon 662, în combinație cu 4 GB de memorie RAM.

Terminalul este disponibil în magazinele partenerilor și online pe site-ul Altex, la prețul recomandat de 899 de lei.

Sistemul de camere

Noul moto g9 play are un sistem triplu de camere. Cea principală are senzor de 48MP și diafragmă f/1.7, iar tehnologia Quad Pixel îi conferă sensibilitate la lumină de patru ori mai mare.

Senzorul de adâncime, împreună cu camera principală, estompează fundalul automat, pentru a obține celebrul efect bokeh. Camera Macro Vision permite apropierea de patru ori mai mare față de subiect în comparație cu o lentilă standard, pentru imagini foarte detaliate.

Ecran și memorie

Smartphone-ul beneficiază de un ecran de 6.5 inci Max Vision HD+, cu raport de aspect 20:9. moto g9 play dispune de 64GB memorie internă, care poate fi extinsă până la 512 GB prin utilizarea unui card microSD.

Baterie mai mare

Smartphone-ul moto g9 play are o baterie de 5000 mAh, care permite o utilizare de până la două zile, ascultarea de muzică fără întrerupere timp de peste 83 de ore, vizionarea de filme și seriale timp de 16 ore sau navigare pe internet până la 13 ore. Tehnologia TurboPower asigură câteva ore bune de autonomie după doar câteva minute de încărcare.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: