fbpx
Stiri Tech

Oferta de iarnă de la Telekom: internet fix și TV, telefonie 4G și Netflix, la 15 euro2 min

26/11/2018 2 min read

Oferta de iarnă de la Telekom: internet fix și TV, telefonie 4G și Netflix, la 15 euro2 min

Reading Time: 2 minute

Telekom România a lansat o nouă ofertă adresată clienților rezidențiali, un pachet simplificat de servicii la 15 euro/lună, care include Internet TV cu peste 10o de canale (smartbox cu funcții play, pause și replay), Internet fix la 1Gbps (cu router wifi inclus) și telefonie mobilă 4G.

Astfel, noul pachet de servicii cuprinde abonament mobil fără perioadă minimă contractuală cu bonus Net 4G Nelimitat de la 5 euro / lună; smartphone-uri Samsung în rate fixe, fără dobândă și avans zero, și bonus 6 luni de Netflix gratuit pentru abonamente mobile la 5 euro / lună disponibile clienților noi de servicii integrate  (fix-mobil), cât și clienților care au deja servicii fixe și achiziționează un abonament de servicii mobile; Servicii de televiziune și Internet fix, fiecare la 5 euro / lună, plus 6 luni de Netflix cadou, cu abonament mobil; Portofoliu simplificat la un singur plan tarifar pentru serviciile de Internet fix cu viteză maximă disponibilă la adresa clientului, de până la 1000 Mbps.

“Noul model de business are la bază experiența clientului, care în ultimii ani a remodelat gândirea și strategia companiilor. Noul Client vrea conținut diversificat, pe care să îl acceseze oriunde și oricând, pe multiple ecrane și oferte ușor de înțeles (…)  Astăzi venim cu Oferta ca în Filme și oferim 6 luni Netflix cadou pentru a răspunde așteptărilor clienților pentru conținut diversificat. În plus, le oferim telefoane de ultimă generație și, în continuare, Internet 4G Nelimitat la viteze maxime”, a declarat Andreas Elsner, Director Executiv Comercial, Segment Rezidenţial, Telekom Romania, în cadrul unei conferințe de presă.

Aplicația Netflix poate fi instalată pe un număr cât mai mare de dispozitive, permițând clienților să se bucure de filme nelimitate, oriunde și oricând.

În cadrul ofertei de iarnă, clienții prepaid vor beneficia în continuare de bonus 4G Net Nelimitat la cartelă și, în plus, vor putea câștiga, în cadrul unei tombole, un Samsung Galaxy Note8, pe zi. În total, vor fi oferite 88 smartphone-uri Samsung Galaxy Note8. La tombolă pot participa clienții care pe durata campaniei activează sau reîncarcă cartela Telekom cu minim 5 euro credit și trimit SMS gratuit la 881.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *